Kv. Furulund, etapp 2 - Slutsåld

Trosa, Trosa

Derome

Tillträde
Inflyttningsklart
Antal hem
16
Kvm
126–159
Pris Mkr
4.23–4.45
Boendeform
Äganderätt

Vår andra etapp av kvarteret Furulund planerar vi att uppföra 16 nyckelfärdiga villor.

Här bor du i en kuststadsidyll med närhet till natur och vacker skärgård.

 

På cykelavstånd når du både å-promenaden, hamnen och Trosa centrum där du finner det mesta. Hela området Hagaberg präglas också av mycket härlig natur med ängsmark och skogspartier.

Vi samarbetar med vårt systerbolag, A-hus som kommer att bygga våra fina villor även i detta kvarteret. Våra tre villor kommer från A-hus favorit-hem sortiment. Favorithemmen har de populäraste planlösningarna och väl genomtänkta materialval.

Enplansvillor

Vi har tolv enplansvillor att erbjuda i denna etappen. Villorna består av två olika hustyper om 126 och 138 kvm boyta.

1.5 plansvilla

Sist men inte minst har vi fyra stycken 1.5 plansvillor. En lite större villa med en boyta på 156 kvm.

EN SMÅSTADSIDYLLDen sörmländska landsbygden möter havet i en pittoresk småstadsidyll med framåtanda och ett brinnande entreprenörskap.


Kvarteret ligger en kort promenad från Trosaån och den historiska träbebyggelsen som karaktäriserar staden. Restauranger och en uppsjö av butiker lockar såväl besökare som lokalbefolkningen.


NÄRA TILL ALLT

Kvarteret Furulund i Hagaberg ligger familjevänligt med tre förskolor inom promenadavstånd liksom grundskola och vårdcentral. Väl utbyggda gång- och cykelvägar och handel vid Trosaporten underlättar i vardagen.

Närheten till Stockholm präglar staden dit många arbetspendlar antingen via E4:an som passerar genom kommunen, tåget eller direktlinjen Trosabussen.

I TRÄ FÖR FRAMTIDENSkogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.I närheten finns

  • Förskola/Skola 670 m
  • Livsmedel 1250 m
  • T-bana och buss 1450 m
  • Cafe/restaurang 1480 m

Dokument och länkar

Läs mer hos

Derome