Kv. Folkparken

Höken, Växjö

K-Fastigheter

Tillträde
Inflyttningsklart
RoK
2–6
Antal hem
76
Kvm
53–154
Pris tkr
0–0
Boendeform
Hyresrätt

Hyr i Växjös hjärta, flytta in redan nu i vinter! Teckna hyresavtal och få 10% rabatt på hyran året ut, dessutom flytthjälp till ett värde av 5000 kr.

En oas mitt i stan - välkommen till Folkparken i Växjö! 

Tänk dig en nybyggd, modern bostad. Stora fönster för ett härligt ljusinsläpp. Väl tilltagen balkong eller terrass. Och en egen park utanför dörren.

Arkitekterna har gjort ett fantastiskt arbete med att skapa en idyll mitt i stan. Bostädernas inredning är modern och alla bekvämligheter du vill ha finns där. Utvändigt har det gröna och sköna prioriterats. För att länka ihop ute och inne har nästan... Läs mer

En oas mitt i stan - välkommen till Folkparken i Växjö! 

Tänk dig en nybyggd, modern bostad. Stora fönster för ett härligt ljusinsläpp. Väl tilltagen balkong eller terrass. Och en egen park utanför dörren.

Arkitekterna har gjort ett fantastiskt arbete med att skapa en idyll mitt i stan. Bostädernas inredning är modern och alla bekvämligheter du vill ha finns där. Utvändigt har det gröna och sköna prioriterats. För att länka ihop ute och inne har nästan alla bostäder en uteplats – på marken eller en väl tilltagen balkong.


Granne med allt

Det blir något alldeles speciellt att bo i Folkparken. Titta bara på var det ligger – mitt i stan men ändå avskilt.

Med cykel rullar du ner till city på två minuter och du tar dig till mysiga skogspromenader i Bokhultet på fem, tio minuter. Lika kort tid tar det att gå till järnvägsstationen, ännu kortare till bion. Arenastadens event och idrott och Grand Samarkands stora shoppingområde finns också på promenad- eller cykelavstånd.

Kort sagt, Folkparken är platsen för dig som vill bo granne med allt.


Flytta in redan nu i vinter!

Just nu finns lägenheter i storlekarna, 2RoK – 6 RoK lediga för inflytt. Har du bil finns även parkeringsplatser utomhus eller varför inte välja en plats i garaget.

Hyra, lägenhet från 9087 kr / månad

Parkering, från 400 kr /månad


Erbjudande!

Om du tecknar ett hyresavtal i Folkparken får du 10% rabatt på hyran under hela 2020. Dessutom ordnar vi med flytthjälp till ett värde av 5000 kr. Om du bor i hyresrätten i mindre än 12 månader blir du återbetalningsskyldig för flytthjälpen. 

Dölj

Dokument och länkar

Läs mer hos

K-Fastigheter