Nya Boendet

Intresseanmälan
Avgiftsfritt i 3 år

Grimman

BoKlok
Lillhällom, Sundsvall
Boendeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
61 st
Status
Inlyttningsklart
Tillträde
Inflyttningsklart
Boyta
55 - 117 kvm
Pris
Från 1 375 000 kr
Avgift
Från 4 710 kr/mån
Antal RoK
2 - 5

Om bostadenBilderBostadsväljareDokumentKarta

Grimman

Vad sägs om att bo med bullerbykänsla i ett familjärt, tryggt och grönskande kvarter i en lägenhet eller ett rad- eller parhus? Det kan du i bostadsrättsföreningen BoKlok Grimman! Kvarteret ligger mitt emellan Lillhällom och Österro, tätt inpå Bergsåker travbana och här samsas lägenheter, radhus och inbjudande utemiljöer med plats för lek och avkoppling samt möten mellan grannar.

Mer om bostäderna

På fritiden kan du njuta av natursköna skogs- och friluftsområden och ett eget utegym och har nära till olika aktiviteter som fotboll och ridning. Med promenadavstånd till matbutik, restaurang, förskola och skola blir vardagen dessutom enklare och behöver du stadens service och utbud, når du centrala Sundsvall på 10 minuter med bil eller 15 minuter med cykel eller buss. Här är det gott att leva och bo för olika skeden i livet.

Passa på att köpa din ditt nya hem i Lillhällom nu så betalar vi din månadsavgift i hela 36 månader från den dag du väljer att flytta in. Det innebär att du under dessa tre år sparar mellan . Kanske gör detta att du kan förverkliga din bostadsdröm och till och med göra uteplatsen vårfin här i BoKlok Grimman!.


Virtuell visning
Solstudie
Bostadsväljare
Dela
Intresseanmälan
Ring mig

I närheten finns
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!