Fresta Park

Fresta, Upplands Väsby

Bototal

Tillträde
Höst 2020
RoK
1–4
Antal hem
31
Kvm
30–108
Pris Mkr
1–2.99
Boendeform
Bostadsrätt

Hej kompis! Kul att du hittat hit 😍. Om du vill veta mer, komma i kontakt med mäklare eller gå på visning - gör en intresseanmälan. Bums!😎

Frestaby är beläget i ett av Upplands Väsbys mest eftertraktade områden. 

Här bor du i en barnvänlig miljö med allt du behöver för en bekväm vardag. Naturen finns runt husknuten och erbjuder några av norra Stockholms mysigaste promenadstråk. Bara ett stenkast från Fresta Park ligger områdets underbara park Poolcirkeln som erbjuder både grönska och vattenlek för hela familjen. Här bor du i en familjär oas där barnen växer upp med allt man kan önska sig av sin omgivning.


Om Fresta Park

I den nya expansiva delen av östra Fresta uppför nu Bototal 31 st nya lägenheter i bostadsrättsform i föreningen Brf Fresta Park. Fresta Parks lägenheter är attraktivt belägna i ett av Upplands Väsbys mest eftertraktade områden med naturen som närmaste granne. Även allmänna fotbollsplaner, lekplatser och mysiga promenadstråk som toppas av ett nybyggd utegym för den hälsosamme ligger allting inom områdets gränser.


Endast en lägenhet kvar! Har du frågor eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan så blir du kontaktad av ansvarig mäklare.

Dokument och länkar

Läs mer hos

Bototal