Nya Boendet

Intresseanmälan
Inflyttnings- klart!

Duetten

BoKlok
Hälsninggården, Falun
Boendeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
67 st
Status
Inlyttningsklart
Tillträde
Inflyttningsklart
Boyta
55 - 85 kvm
Pris
Från 1 495 000 kr
Avgift
Från 3 687 kr/mån
Antal RoK
2 - 4

Om bostadenBilderBostadsväljareDokumentKarta

Duetten

Nu bygger vi 67 nya lägenheter bredvid populära BoKlok Amazonen i Hälsinggården. Här bor du i ett lugnt och tryggt villaområde med närhet till det mesta men samtidigt har naturen runt hörnet. Du har närhet till kommunikationer, skola (F-9), förskola, matbutik och sporthall. Du har småbåtshamn en kilometer söder om tomten och på sommaren kan du bada vid den fina badplatsen Roxnäs udde vid sjön Runn som ligger två kilometer bort.

Mer om bostäderna

Lägenheterna på bottenplan kommer att få radhuskänsla med stora inbjudande altaner med stor tomt och lägenheterna högst upp kommer få fin utsikt över Haraldsbo.

I detta projekt har vi infört räntegaranti på föreningens lån. Det innebär att om räntan som är angiven i kostnadskalkylen skulle öka fram till dagen då föreningen tillträder och banken betalar ut föreningens lån, så står BoKlok för mellanskillnaden, i upp till tre år och upp till en viss ränta. Syftet med garantin är att din månadsavgift inte ska behöva höjas lika mycket som om föreningen skulle stå för hela räntekostnaden.Läs mer om räntegarantin och vad det innebär under Mer information längre ner på sidan.


Solstudie
Bostadsväljare
Dela
Intresseanmälan
Ring mig

I närheten finns

Gym
1 960 m
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!