Brf Väva, etapp 3

Hammarby sjöstad, Stockholm

Ikano Bostad

Tillträde
Höst 2021
RoK
2–4
Antal hem
27
Kvm
51–104
Pris tkr
0–0
Boendeform
Bostadsrätt

Kvadratsmarta treor för hela familjen i Hammarby Sjöstad

Snart släpps den tredje etappen i populära Brf Väva. Här i Hammarby Sjöstad hittar du välplanerade lägenheter som rymmer hela familjen.

Vad får plats på 62 kvadratmeter? Rätt mycket om du frågar oss - att göra det mesta av varje kvadratmeter är nämligen något av vår specialitet. Här har vi minimerat onödiga ytor för att kunna underlätta och sätta guldkant på hela familjens vardag. Följ med på en resa in i Brf Väva!

En bostad för livet

Föreställ dig att du och din familj precis kommit in i nya lägenheten. I hallen möts du av smidig och smart förvaring som gör att ytterkläderna slipper hamna lite överallt. I det mindre sovrummet börjar barnen leka, eller kanske är det dags för läxorna? Till höger finns ett fullt utrustat badrum, så att träningskläderna omedelbart kan hamna i tvättmaskinen. Vidare in i vardagsrummet möts du av ett härligt ljusinsläpp över den öppna planlösningen, och det helt nya IKEA-köket står redo för matlagningen. Visst låter det bra?

Slalom mitt i Stockholm

En trevlig vinterdag kan du ta liften upp i Hammarbybacken – för här finns en slalombacke alldeles runt hörnet. Med fem olika nedfarter och ett barnområde är det en smidig dagsutflykt som aktiverar både stora och små. I Hammarby Sjöstad hittar du också Anders Franzéns Varv som är en väldigt populär och kreativ lekpark med något för barn i alla åldrar. Efteråt kan du varva ner genom att gå ner till bryggan och känna vattnets skvalpande lugn. Njut av att ha det mesta runt hörnet – från roliga aktiviteter till service, från förskola till kommunikationer. Det är vad vi kallar bekvämt.

Dokument och länkar

Läs mer hos

Ikano Bostad