Nya Boendet

Intresseanmälan

Brf Utblick

Lillskär
Stennäset, Falun
Boendeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
22 st
Status
Snart säljstart
Tillträde
Kvartal 2, 2025
Boyta
110 kvm
Pris
Ej fastställt
Avgift
Ej fastställt
Antal RoK
5

Om bostadenBilderBostadsväljareDokumentKarta

Brf Utblick

Stennäset – En plats att längta hem till! Tillsammans med Arcum arkitekter har vi utvecklat vårt nya bostadskvarter i Stennäset strax utanför centrala Falun. 11 nya parhus om ca 110 kvm med 5 rum och kök i två plan erbjuds i bostadsrättsform. Här bygger vi, tillsammans med en lokal entreprenör, moderna hem med kvalitativa materialval och detaljer. Husen i klassiskt rött trä präglas av klassiska arkitektoniska värden i modern tappning med detaljer i ockra.

Mer om bostäderna

Precis som namnet präglas bostäderna av sitt fina läge där husen i möjligaste mån har placerats för kunna ge en utblick mot Varpan. Oavsett vilket hus som faller dig i smaken, erbjuds du en tomt med uteplatser i två väderstreck och med handplockad inredning. (Observera att träd mot vatten skymmer siktlinjer, dessa står på kommunens mark och ämnas vara kvar på platsen).

På entréplan möts du av en välkomnande hall med gott om utrymme för ytterkläderna bakom skjutdörrar. Här är golvet beklätt med den populära och tåliga granitkeramikplattan Bricmate, Norrvange light grey, inspirerad av kalksten.


Bostadsväljare
Dela
Intresseanmälan

I närheten finns

Förskola/Skola
640 m
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!