Brf Tindra

Vega, Haninge

Ikano Bostad

Tillträde
Inflyttningsklart
RoK
1–4
Antal hem
76
Kvm
28–85
Pris Mkr
1.48–3.63
Boendeform
Bostadsrätt

Bo i Vegastaden – en stigande stjärna

Våra prisvärda bostäder i Brf Tindra gick åt snabbt och nu är endast ett fåtal kvar. Missa inte chansen att hitta hem i en växande och levande stadsdel som erbjuder allt du kan önska. Och du behöver inte vänta särskilt länge – lägenheterna är inflyttningsklara och redo för sin nya ägare.  

Passa på och slå rot i Haninges smartaste familjelägenheter. Plussa ihop vårt kvadratsmarta tänk med praktisk inredning från IKEA och du får ett modernt hem med mycket funktionalitet för pengarna. Lägg där till det bekväma med nyproduktion där allt redan är färdigt. Dessutom har ni närhet till skolor, förskolor, torg och parker. Det mesta av det bästa! Och nämnde vi att du kan flytta in redan imorgon?  

Bo flexibelt i Haninge

Här är inget skrivet i sten. I Vegastaden möter du ett flexibelt hem som hur enkelt som helst kan anpassa sig efter familjens behov. Med FlexRum räcker det att hålla inne en knapp för att trolla fram ett extra sovrum – en flyttbar vägg justeras och kan fylla det behov ni har från stunden. Perfekt vid övernattningsgäster. Eller FlexEl, som gör det möjligt att flytta eluttaget dit du vill. Smidigt va?

Runtomkring Vegastaden 

Vegastaden ligger naturskönt och nära både bad och skidspår. Spring i Rudans friluftsområde eller ta en skön promenad till Kolartorps naturreservat med barnen och upptäck jättegrytorna som skapats av inlandsisen. Här har du fin utsikt över hela området. Med pendeln är du i Stockholm City på 20 minuter och på gångavstånd ligger Port 73 med 40 butiker och restauranger. I Haninge Centrum finns det ännu mer shopping att upptäcka - dit promenerar du på 10 minuter och tar du pendeln är du där på ett kick. 

Dokument och länkar

Arkitekt

HMXW Arkitekter

Läs mer hos

Ikano Bostad