Brf Spinna

Hammarby sjöstad, Stockholm

Ikano Bostad

Tillträde
Vår 2021
RoK
1–4
Antal hem
79
Kvm
34–104
Pris Mkr
2.25–9
Boendeform
Bostadsrätt

Hitta lugnet i Hammarby Sjöstad! Välkommen till Brf Spinna

Brf Spinna bygger vi totalt 79 lägenheter runt en grönskande gård, från välplanerade ettor till generösa fyrarumslägenheter.

Tänk dig att bo med bästa läge i Hammarby Sjöstad – ett stenkast från Lumabryggan och vattnet. Din lägenhet är kvadratsmart, planlösningen är öppen och du har balkong eller terrass. Här är det lätt att umgås. Precis som på den gröna, sköna innergården. Och med en minut till förskolan är det lätt att hitta lugnet. I vårt kvarter finns tre förskolor så nära att du inte ens behöver barnvagn. En ligger till och med i huset.

Kommunikationer

Flera olika kollektiva färdsätt finns i området. Hammarbyfärjan trafikerar mellan Barnängsbryggan i Norra Hammarbyhamnen på söder, Lumabryggan vid Kölnagatan samt Henriksdals hamnen. Färjan tar cirka tre minuter. Sommartid finns även en förbindelse till Nybroplan.

Tvärbanan trafikerar mellan Solna Centrum och Sickla i Nacka och passerar genom Hammarby Sjöstad. Vid Sickla finns möjlighet till omstigning till Saltsjöbanan. Till Gullmarsplan tar det ca 5 minuter där tunnelbanans gröna linje finns. Flera busslinjer trafikerar också genom Hammarby Sjöstad. Planer finns att förlänga tunnelbanans blåa linje till Hammarby sjöstad och vidare ut till Nacka. Den beräknas vara färdigställt 2025.

Service & shopping

I Hammarby Sjöstad finns det mesta man kan behöva. Välsorterade mataffärer, ett flertal olika butiker, ett flertal restauranger, vinotek, Systembolag, konditorier, skönhetssalonger, frisörer och annan service.

I närheten ligger också Sickla Köpkvarter med ett stort utbud av olika butiker och restauranger. Där finns också SF Bio och Dieselverkstaden med sitt bibliotek och olika verksamheter.

Fritid

I närheten ligger Nackareservatet som är ett välbesökt friluftsområde. I Nackareservatet kan du utöva en mängd friluftsverksamheter, som vandring, ta en joggingrunda, plocka svamp- och bär och på vintern åka skidor och skridskor på sjöarna. Hammarby Sjöstad har en egen slalombacke som är mycket populär, Hammarby backen.

Förskola och skola

I Hammarby Sjöstad finns en rad kommunala och privata skolor och förskolor. Närmaste förskola finns i Brf Spinna.