Brf Solskeppet - slutsålt

Mörtnäsviken, Värmdö

Stjärnhöken

Tillträde
RoK
4
Antal hem
17
Kvm
94–94
Pris Mkr
5.1–5.8
Boendeform
Bostadsrätt

Vilket läge! Vad sägs om att flytta till ett helt nytt radhus med mindre än 100 meter till en havsvik?

Välkommen till Brf Solskeppet!

I Brf Solskeppet kan det bli verklighet. På Älggårdsvägen 6 i Mörtnäs bygger vi 17 fina radhus med inflyttning redan andra eller tredje kvartalet 2021. Husen ligger med naturen inpå knuten och ändå på behändigt pendelavstånd till storstan, kan det blir bättre?

Här bygger vi radhus med fyra rum och kök med en egen fin uteplats i anslutning till vardagsrummet, din egen parkering och ett fantastiskt fint boende med noga genomtänkta... Läs mer

Välkommen till Brf Solskeppet!

I Brf Solskeppet kan det bli verklighet. På Älggårdsvägen 6 i Mörtnäs bygger vi 17 fina radhus med inflyttning redan andra eller tredje kvartalet 2021. Husen ligger med naturen inpå knuten och ändå på behändigt pendelavstånd till storstan, kan det blir bättre?

Här bygger vi radhus med fyra rum och kök med en egen fin uteplats i anslutning till vardagsrummet, din egen parkering och ett fantastiskt fint boende med noga genomtänkta inredningsval.

Priset då? Från 5 100 000 kr, visst tål det att jämföras?

Vågar vi säga, välkommen hem till Solskeppet?


Entréplan

Planlösningen är ljus och välkomnande. I nära anslutning till entrén finns förvaring och tvättavdelning samt ett badrum med dusch. Köket är byggt i en trivsam U-form och du har skön utsikt mot den egna uteplatsen när du lagar middagen. Vi har valt ett grått kök med gedigna bänkytor och vackra ljusa parkettgolv. En varm beige- grå ton är genomgående på husets alla väggar. En rejäl matplats och en sällskapsdel har båda direkt access till uteplatsen. Den egna delen av trädgården är avgränsad från grannen med ett plank och häckplanteringarna runt trädgårdarna ger ett trivsamt och enhetligt intryck. Vid husets entré ligger det egna förrådet. Det finns en parkering knuten till varje radhus.


Övre plan

På andra våning finns tre fina sovrum samt badrum med badkar. För att få in dagsljus i hallen har vi valt att montera ett takfönster här. De generösa fönstern i stora sovrummet ger extra rymd. De båda mindre rummen har plats för både vila och en vrå för lek eller kanske ett skrivbord.


Utemiljön

Närmast huset har du en trallbelagd uteplats som skärmas av från grannen genom ett plank. Mellan trädgårdarna till vart och ett av husen planteras en avgränsande häck. Hela området gränsas av från närliggande fastigheter med ett plank och runt området, i utkanten av tomten, finns biluppställningsplatser. Du har möjlighet att beställa el-laddare till din bestämda plats om du är med i projektet i ett tidigt skede.


Så bor du i Mörtnäs

Du vet kanske redan allt det vi berättar om här, men det tål att upprepas, för Mörtnäs är en riktig pärla!

Mörtnäs är ett attraktivt och barnvänligt villaområde beläget mitt på Värmdö. Här bor du i natur och skärgårdsmiljö men med närhet till Stockholms stad. Nära till handelsområdet Värmdö Köpcentrum med ca 70 butiker, restauranger, mataffärer och två gymanläggningar. Här finns ett av Värmdös populäraste strandbad Grisslinge havsbad, Systrarna Delselius charmiga bageri och konditori. I området finns flera förskolor som Snickarbarnens och Solbackens förskola. Den närmaste skolan är Ösbyskolan med årskurs F-9. I naturområdet nordväst om Mörtnäs finns vackra vandringsstigar att promenera på. Gillar ni att spela golf är närmaste golfklubb den anrika och välbesökta klubben Wermdö Golf & Country Club. Direktbussar går smidigt in till Slussen var 10:e minut.


Ett området för hela familjen – och dig som inte vill välja!

Du vet kanske redan allt det här med Mörtnäs, att det är ett riktigt svårsalaget läge. Du behöver nämligen inte välja mellan natur, sammhälle och närhet till service. Här har du allt på en och samma plats!

Nära dig

Här bor du mitt på Värmdö, i natur och skärgårdsmiljö men med närhet till Stockholms stad. Det är bara tre kilometer till Värmdö Köpcentrum med ca 70 butiker, restauranger, mataffärer och två gymanläggningar. Det tar en kvart att promenera till ett av Värmdös populäraste strandbad, Grisslinge havsbad. Där ligger också Systrarna Delselius charmiga bageri och konditori. Direktbussar går smidigt in till Slussen var 10:e minut (25 min resväg).

Skolor och fritid

I närområdet finns flera förskolor som Snickarbarnens och Solbackens förskola. De närmaste skolorna är Ösbyskolan med årskurs F-9 och Gustavsbergs gymnasium. I naturområdet nordväst om Mörtnäs finns vackra vandringsstigar att promenera på. Gillar ni att spela golf är närmaste golfklubb den anrika och välbesökta klubben Wermdö Golf & Country Club.

Gustavsberg

Generellt om Gustavsberg, den vackra och allsidiga centralorten på Värmdö. Här får du uppleva en enastående kombination av skärgård,

naturområden och kulturarv, samtidigt som du har nära till allt som storstaden har att erbjuda. Den gamla bruksorten är välkänd för sin unika konsthistoria och porslinstillverkning som började för över 100 år sedan.


Tidplan

Brf Solskeppet har en färdig detaljplan och ett godkänt bygglov. Byggstart sker kvartal fyra 2020 och bostäderna kommer vara klara för inflyttning sommaren 2021. Senast tre månader innan tillträde kommer du att erhålla ett exakt inflyttningsdatum.

Förhandsavtal är möjliga att teckna omgående. När den ekonomiska planen är registrerad hos bolagsverket kommer upplåtelseavtal att skrivas mellan köparna och föreningen. Innan tillträdet och slutbetalningen ges köparna möjlighet att delta vid slutbesiktningen av bostaden.

Dölj

I närheten finns

  • Cafe/restaurang 520 m
  • Förskola/Skola 840 m
  • Gym 1400 m
  • Livsmedel 1870 m

Dokument och länkar

Läs mer hos

Stjärnhöken