Brf Smeden

Åby Ängar , Vallentuna

Åke Sundvall

Tillträde
Vår 2021
RoK
1–3
Antal hem
64
Kvm
34–76
Pris Mkr
1.66–3.42
Boendeform
Bostadsrätt

Njut av det enkla livet i Vallentunas nya pärla

Njut av det enkla livet i Vallentunas nya pärla

Det ska vara lätt att leva! I Brf Smeden är det enkelt att kombinera vardagsliv, aktiva helger i naturen och social samvaro på en och samma plats. Skapa ditt personliga hem i stilrena och välplanerade lägenheter, i en lugn och trygg miljö där ytor för gemenskap fått en alldeles speciell plats. Ta ett parti boule på gårdens egna utebana, fika tillsammans i den grönskande pergolan, gör tid för odling på balkongen eller uteplatsen – eller låt kreativiteten flöda i husets gemensamma hobbyrum ”Smedjan”.

Missa inga nyheter från Brf Smeden! Gör en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad allt eftersom projektet framskrider.

För detta projekt har vi gjort hela säljprocessen helt digital. Du behöver inte träffa mäklare eller representanter från Åke Sundvall om du inte vill. Allt går att lösa genom att skicka avtal via post och att via telefon eller videomöte gå igenom planlösningar och projektets unika egenskaper. Längst ned på denna sida finner du nedladdningsbara filer som är viktiga beslutsunderlag vid köp av lägenhet i Brf Smeden.

Dokument och länkar

Arkitekt

ÅWL Arkitekter

Läs mer hos

Åke Sundvall