Brf Smeden

Åby Ängar , Vallentuna

Åke Sundvall

Tillträde
Vår 2021
RoK
1–3
Antal hem
64
Kvm
34–76
Pris Mkr
1.66–3.42
Boendeform
Bostadsrätt

Njut av det enkla livet i Vallentunas nya pärla

Det ska vara lätt att leva! I Brf Smeden är det enkelt att kombinera vardagsliv, aktiva helger i naturen och social samvaro på en och samma plats. Skapa ditt personliga hem i stilrena och välplanerade lägenheter, i en lugn och trygg miljö där ytor för gemenskap fått en alldeles speciell plats. Ta ett parti boule på gårdens egna utebana, fika tillsammans i den grönskande pergolan, gör tid för odling på balkongen eller uteplatsen – eller låt kreativiteten flöda i husets gemensamma hobbyrum ”Smedjan”.

Missa inga nyheter från Brf Smeden! Gör en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad allt eftersom projektet framskrider.

Enkelhet som röd tråd i vardagen

I Brf Smeden går enkelheten som en röd tråd, såväl när det gäller funktionalitet som social hållbarhet och läge. Under huset finns garage, som du når genom att ta hissen direkt från ditt våningsplan. Varje lägenhet har ett förråd i källaren som enkelt nås med hiss. Fina strövområden och natursköna motionsslingor har du runt knuten, och Vallentuna centrum med ett brett utbud av shopping, kultur och service ligger en kort promenad bort. Närheten till Arlanda öppnar upp möjligheten att snabbt ta sig ut i världen, och söker du storstadens puls finns Stockholms city på en halvtimme.


Digital säljstart 25 mars!

För att hämma smittspridningen av Covid19 har vi valt att justera säljstartsmötet till att på bästa sätt kunna presentera projektet för dig genom digitala hjälpmedel. Redan nu finns alla lägenheter med tillhörande planritningar och priser ute på vår hemsida för dig som vill fördjupa dig i materialet. Via BRF Smedens bostadsväljare kan du enkelt se var lägenheterna är placerade i huset, priser och övrig info.


Nedladdningsbara filer som kan vara bra att ta del av är (se nedan under filer):

– Säljbroschyr

– Bofaktablad

– Säljstart BRF Smeden – Så går det till

Den 25 mars kommer Åke Sundvall ladda upp en länk till den presentation de hade tänkt hålla den 25 mars. Så håll utik!

För dig som vill ha försäljningsmaterialet i fysiskt format och vill ställa frågor till oss personligen kommer material finnas att hämta på följande tider (hos Svenska Mäklarhusets lokal på Skördevägen 2 i Vallentuna) :

  • Onsdag den 25 mars 17.00 – 18.00 (ursprungliga säljstartsmötet)
  • Torsdag den 26 mars 11.00 – 15.00
  • Fredag den 27 mars 11.00 – 15.00


Våra mäklare finns tillgängliga för alla typer av frågor via telefon och mail. Vi kan även erbjuda att åka hem till er som vill stanna hemma och lämna materialet utanför dörren, i den mån mäklaren hinner med.


Dokument och länkar

Arkitekt

ÅWL Arkitekter

Läs mer hos

Åke Sundvall