Brf Slottsängen - slutsålt

Märsta, Sigtuna

Bototal

Tillträde
RoK
6–8
Antal hem
29
Kvm
149
Pris Mkr
3.1–4.1
Boendeform
Bostadsrätt

Bo i fantastisk miljö ett "stenkast" till Mälaren i ett modernt radhus för hela familjen! Fåtal radhus kvar.

Om Slottsängen

Nu när Steninge slottsby tar form, är det med fantastiska miljöer där gemenskap och ett gott liv är tänkt att vara kärnan. En livsstil många drömmer om, men som också kan kännas svår att förverkliga...

Nu blir det lättare! Nya Steninge slottsby ligger vackert i slottsmiljö, ett "stenkast" till Mälaren och naturskönt på historisk mark med anor från 1600-talet, mellan Stockholm och Uppsala. Här växer det fram mer än bara bostäder –... Läs mer

Om Slottsängen

Nu när Steninge slottsby tar form, är det med fantastiska miljöer där gemenskap och ett gott liv är tänkt att vara kärnan. En livsstil många drömmer om, men som också kan kännas svår att förverkliga...

Nu blir det lättare! Nya Steninge slottsby ligger vackert i slottsmiljö, ett "stenkast" till Mälaren och naturskönt på historisk mark med anor från 1600-talet, mellan Stockholm och Uppsala. Här växer det fram mer än bara bostäder – grannskapet rymmer även slott och slottspark, butiker, restaurang, trädgårdsmästeri, vinkällare, ridhus, marina och så vidare. Allt detta och lite till är vad som erbjuds, som dessutom omfamnas av ett trevligt grönområde i form av naturreservat.

I närheten planeras det för förskola, skola och idrottsplan.

Etablerade butiker som redan finns är POSH living, Widforss Jakt och Naturbutik, Handelsträdgård och mer...

I denna del av tun 4 som ligger minst ostört planerar BoTotal hela 29 bostadsrättsradhus om ca 149 kvm fördelat i 2,5 plan. Varje bostad kommer tilldelas egen upplåtelsetomt med träaltan där du har naturen som en levande tavla genom fönstren samt ett förråd och parkeringsplats.

Sigtuna är en uppskattad kommun som är under stark expansionsfas, med såväl många vackra miljöer i form av nytt och gammalt samt självaste Sigtuna stad med titeln som Sveriges första huvudstad. Du finner även bekvämligheten i att Arlanda flygplats endast ligger ca 10 minuter bort.

Sigtuna kommun ligger i ett fantastiskt geografiskt läge med pendlingsavstånd till både Stockholm och Uppsala (ca 30 min).

Har du frågor eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan så blir du kontaktad av ansvarig mäklare.


Dölj

I närheten finns

  • Förskola/Skola 1360 m
  • Cafe/restaurang 1980 m