Brf Skvadronhöjden - slutsålt

Vallentuna, Vallentuna

Kolfast Fastighetsutveckling

Tillträde
RoK
1–6
Antal hem
2
Kvm
19–147
Pris Mkr
1.8–5.09
Boendeform
Bostadsrätt

Mycket attraktivt läge i natursköna Tingvalla belägen vid Vallentuna sjön! Härlig grönområden för promenader, skridskoåkning/skidåkning mm.

Stora parhus på hela 147 kvm!

Takterrass + högt i tak och fönsterpartier upp till 2:a våningen + bastu + parkeringsplats i anslutning till huset + uteförråd + trädäckad altan + en viss del av trädgården upplåtes till bostadsrättsinnehavaren. Allt utöver det vanliga!

Närhet till skolor, dagligvaruhandel, samt kommunikationer i form av Roslagsbanan som tar dig in till Stockholm Östra samt buss. Kortare bilfärd tar dig till Vallentuna centrum där ett bra utbud av matbutiker, banker, apotek, restauranger och caféer mm finns. 

Bostäderna

Intill varje bostad kommer en del av intilliggande tomt att ingå i upplåtelsen, exakt areal kommer att förmedlas i samband med upplåtelseavtal. Tomterna kommer att maximeras utifrån omgivningens förutsättningar och kan därmed variera lite mellan bostäderna. Till varje parhuslägenhet ingår i upplåtelsen och årsavgiften ett förråd på 7 kvm i en separat byggnad, likaså en parkeringsplats med uttag för parkeringsvärmare.

Standard

En genomgående hög standard med ett minimalistiskt påkostat kök från Vedum med bänkskivor i marmor och vitvaror från Siemens. Samtliga blandare i kök, badrum och klädvård kommer från Grohe. Parkettgolven är 15mm från Kährs med golvvärme på samtliga plan i parhuslägenheterna. Badrummen är helkaklade med hexagon form på golven och stilrena vita kakelplattor lagda med halvförband på väggarna. Parhuslägenheterna på 147 kvm respektive 124 kvm har även en bastu i badrummet på det övre planet.