Nya Boendet

Intresseanmälan

Brf Sjöparken

Riksbyggen
Gällivare, Gällivare
Boendeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
61 st
Status
Försäljning pågår
Tillträde
2025
Boyta
29 - 94 kvm
Pris
Från 995 000 kr
Avgift
Från 3 023 kr/mån
Antal RoK
1 - 4

Om bostadenBilderBostadsväljareDokumentKarta

Brf Sjöparken

I Brf Sjöparken bor du centralt med närhet till parkområde, friluftsaktiviteter och service. Det blir ljusa och fina bostadsrätter med hög standard och inglasade balkonger. Här erbjuds även gemensamhetslokal med bastu. Brf Sjöparken utvecklas med hållbarhet i fokus och bland annat placeras solpaneler på taken – bra för både miljö och ekonomi. Planerat tillträde i början av 2025.

Mer om bostäderna

I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan.

Om lägenheterna

Brf Sjöparken kommer att erbjuda välplanerade bostadsrätter fördelade på två bostadshus om cirka 6-7 våningar där varje kvadrat kommer till användning och där hiss är en självklarhet. Tack vare husens generösa höjd kommer det erbjudas insynsskyddade lägen med fina vyer. På taken installeras solceller för att tillvarata solens energi, vilket är bra både för miljö och föreningens ekonomi.


Bostadsväljare
Dela
Intresseanmälan

I närheten finns

Gym
280 m

Livsmedel
380 m

Cafe/restaurang
720 m
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!