Brf Sjöstadsorangeriet

Ekerö, Ekerö

Nordblick

Tillträde
Höst 2020
RoK
1–5
Antal hem
33
Kvm
30–117
Pris Mkr
2–6
Boendeform
Bostadsrätt

På natursköna Ekerö presenterar vi på Nordblick Homes ett bostadsområde med nytt tänk och helt rätt läge.

Sjöstadsorangeriet kommer bestå av två bostadshus som knyts samman av ett orangeri att njuta av året runt. Då husen byggs i tidlös tappning blir de bara vackrare med åren. Cirka trettio lägenheter, fördelade på 1–5 rum, med hållbara naturmaterial och finslipade detaljer är i harmoni med områdets närliggande skog och vatten

Med Sjöstadsorangeriet vill vi skapa en modern och trygg oas i en grönskande miljö där kontor, matbutik, restauranger, gym och förskola finns bekvämt på en och samma plats. Allt för att minska stressen och istället få tid att njuta av tillvaron.

Den direkta förbindelsen till färjeläget gör det enkelt att snabbt ta sig ut på E4:an. Flera tidseffektiva kommunikationsmöjligheter blir även möjliga när förbifart Stockholm och tunnelsystemet under Lovön är färdigbyggd.

Som om inte ovanstående vore nog ges det dessutom möjlighet till egen båtplats, gemensam bastuflotte att utnyttja när lusten infinner sig eller varför inte en drink på den intilliggande restaurangens takterass?


Dokument och länkar

Läs mer hos

Nordblick