Brf Sandsoppen

Sjöbo, Borås

Trivselhus

Tillträde
2022
RoK
4–4
Antal hem
13
Kvm
108–108
Pris Mkr
2.3–2.3
Boendeform
Bostadsrätt

Ljusa och luftiga radhus i bostadsrättsform i den växande stadsdelen Sjöbo. Välkommen till ett nytt och fräscht hem med det du behöver i närheten.

När du kommer in i lägenheten möts du av ljuset från trädgårdssidan vilket ökar känslan av rymlighet. I entrén finns en praktisk nisch för att hänga ytterkläderna. I direkt anslutning finns WC/dusch som även rymmer tvättmöjligheter. Tvättdelen utgör en avskild del som enkelt går att skärma av från övriga badrummet.

Navet i lägenheten är trappan, placerad mitt i lägenheten men ändå nära entrén för bästa möjliga kommunikation mellan våningarna. Under trappan finns även ett praktiskt förvaringsutrymme. Planlösningen är i övrigt öppen och ljus med bra kontakt mellan sittgrupp, matplats och kök. Övervåningen har tre bra sovrum varav ett föräldrasovrum.

Sjöbo är en levande stadsdel i Borås där det mesta finns. Gångavstånd till badplats såväl som buss med täta förbindelser till Knalleland och centrum. På promenadavstånd finns skola och barnomsorg samt mataffär, närbutik och restaurang. För dig som vill promenera i naturen finns fina stråk utmed Viskan och mer utmanande leder på Rya Åsar. I närheten finns även den välbesökta Almenäs badplats med café m.m.

Sjöbo torg är navet mitt i stadsdelen. Här finns Borås första "skyskrapa" med tolv våningar och en fantastisk utsikt över staden.


Dokument och länkar

Läs mer hos

Trivselhus