Nya Boendet

Intresseanmälan
Bo avgiftsfritt 1 år

Brf Saltsjöblick

Stena Fastigheter
Fisksätra, Nacka
Boendeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
67 st
Status
Försäljning pågår
Tillträde
Kvartal 4, 2024
Boyta
23 - 95 kvm
Pris
Från 1 645 000 kr
Avgift
Från 2 523 kr/mån
Antal RoK
1 - 4

Om bostadenBilderBostadsväljareDokumentKarta

Brf Saltsjöblick

Nyproducerade bostadsrätter i Fisksätra. Bo vackert och naturnära med Saltsjön framför näsan. Lägenheterna är moderna och ljusa med genomgående hög standard. Stena Fastigheter garanterar räntan och förvaltningen i två år, som skydd mot höjd månadsavgift!Fisksätra ligger härligt beläget intill Lännerstasundet och Nackareservatet, här finns möjligheter till friluftsliv både i skog och till havs. På ett av Fisksätras allra bästa lägen bygger vi Saltsjöblick. Här har du närhet till både Fisksätra Centrum och Viktor Rydbergs skola Fisksätra, men du bor samtidigt avskilt och lugnt på ditt eget hörn. Saltsjö Pirs marina och promenadstigen ut mot Fisksätra holme är dessutom bara hundra meters promenad bort. Från Fisksätra tar det bara cirka 20 minuter med Saltsjöbanan in till Stockholm City. I samband med att banan rustas upp kommer det att bli fler tåg och tätare turer. Även goda bussförbindelser och cykelvägar gör det lätt att ta sig hit, ut i naturen eller in till stan. Här möts helt enkelt det bästa av två världar.

Mer om bostäderna

Köp nu - bo avgiftsfritt i 12 månader! Nu har du chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en lägenhet i Saltsjöblick. Det innebär att vi bjuder på månadsavgiften i 12 månader efter inflyttning. Mer information finns under dokument och länkar.

Lägenheterna är smart planerade med härliga sociala rum, modernt kök och smakfull inredning. Här får du alla de bekvämligheter som nyproduktion erbjuder, ett helkaklat badrum, askparkett i lägenhetens alla rum och så mycket mer. Balkonger och fönster öppnar upp mot naturen och från flera lägenheter blickar du ut över vattnet. Med lummig grönska intill, Saltsjön framför näsan och den öppna trygga innergården så bjuds du in till att njuta av dina omgivningar året runt.


Bostadsväljare
Virtuell visning
Virtuell visning
Virtuell visning
Video
Video
Dela
Intresseanmälan

I närheten finns

Cafe/restaurang
50 m

Förskola/Skola
170 m

Livsmedel
250 m

Gym
1 330 m

Kollektivtrafik
1 860 m
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!