Nya Boendet

Intresseanmälan

Brf Rosenhagen

Svensk Fastighetsförmedling
Fjärås, Kungsbacka
Boendeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
12 st
Status
Försäljning pågår
Tillträde
Kvartal 4, 2023
Boyta
97 - 110 kvm
Pris
Från 4 090 000 kr
Avgift
Från 5 173 kr/mån
Antal RoK
3 - 4

Om bostadenBilderLediga bostäderDokumentKarta

Brf Rosenhagen

Brf Rosenhagen är drömmen för dig som fyllt 55. Här kan du leva livet i ett smidigt enplanshus på 97 eller 110 kvadratmeter med plats för både hemmakontor och övernattande gäster och där middagen serveras på den alldeles egna innergården.

Mer om bostäderna

Du måste inte älska att lata dig, men i Rosenhagen får du ett skönt liv med tid över för annat. Allt i bekväm bostadsrättsform.

Husens formspråk är enkelt och tydligt med influenser från Danmark. De kläs med stående slät träpanel i olika grå nyanser och får omsorgsfullt utformade entréer. På taket fångar solcellerna solens strålar, och omvandlar dem till lägre elkostnader och hållbar energiförsörjning. Skönt för både plånboken och magkänslan. För enkelhetens skull parkerar du både bil och cykel i carporten direkt utanför dörren.

Den härliga magkänslan infinner sig också när du stiger in i ditt nya hus. Här har du chansen att ta ut svängarna med inredning som du drömt om men inte tidigare vågat. Du väljer själv om golvet ska vara ljust eller mörkt och vilka handtag du vill ha i köket.


Dela
Intresseanmälan

I närheten finns

Livsmedel
770 m
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!