Nya Boendet

Intresseanmälan

Brf Nyponrosen

Riksbyggen
Snurrom, Kalmar
Boendeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
36 st
Status
Planerat
Tillträde
Ej fastställt
Boyta
-
Pris
Ej fastställt
Avgift
Ej fastställt
Antal RoK
2 - 5

Om bostadenBilderDokumentKarta

Brf Nyponrosen

I Brf Nyponrosen planerar vi för 36 bostadsrätter med soliga terrasser. Här möts en modern och hållbar arkitektur med grönskande omgivning. I föreningen planerar vi för verkstad, tvättstuga, festlokal, övernattningslägenhet och en grönskande gård. Vi skapar ett unikt hus där de boende erbjuds hög livskvalitet, närhet till naturen, hållbarhetstänk och smarta lösningar för delningsekonomi.

Mer om bostäderna

Vår vision för Kvarteret Nyponrosen

Här skapas hem för en hållbar gemenskap kantad av mervärden i en naturnära vardag. Brf Nyponrosen kommer bestå av cirka 36 bostadsrätter om 2–5 rum och kök där samtliga bostäder förses med generösa och soliga terrasser mot gården. Se gärna exempelplanlösningarna som finns utlagda under ”Dokument och faktablad” för att få en känsla av hur bostäderna kommer vara utformade. I föreningen kommer det finnas 36 parkeringsplatser.

Vår vision är att kvarterets träfasader och gröna väggar ska samspela med omgivningen och naturen. Vi kommer också skapa flertalet mervärden i föreningen så som odlingsträdgård, verkstad, festlokal och övernattningslägenhet för de boende. Innergården kommer präglas av en stor gemensam grönyta där grannar och boende lockas till spontana möten och samtal.


Dela
Intresseanmälan

I närheten finns

Gym
1 760 m

Livsmedel
1 760 m

Cafe/restaurang
1 900 m
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!