Nya Boendet

Intresseanmälan

Brf New York

Riksbyggen
Masthuggskajen, Göteborg
Boendeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
68 st
Status
Försäljning pågår
Tillträde
2027
Boyta
60 - 172 kvm
Pris
Från 4 300 000 kr
Avgift
Från 4 493 kr/mån
Antal RoK
2 - 4

Om bostadenBilderBostadsväljareDokumentVisningKarta

Brf New York

Säljstartat! Här bygger vi det andra kvarteret på Masthuggskajen. Det blir 68 välplanerade lägenheter, alla med fantastisk utsikt över älven och staden. Lägenheterna kommer ligga på våning 8 till 18. Tvåor, treor och fyror på 60-172 kvm, med genomgående fina materialval, modern utrustning och höga boendekvalitéer i alla detaljer. De sex översta lägenheterna blir Roof Gardens, lägenheter med generösa gröna terrasser, varav två är etagelägenheter.

Mer om bostäderna

Resan till New York börjar på våning åtta. Kvarteret består av en trevånings "sockelbyggnad" och av två sammanlänkade höga hus, utformade så att lägenheterna får in maximalt med ljus och utsikter åt flera väderstreck.

I gatuplan blir det gemensam entrélounge, restauranger och butiker och på våning fyra till sju blir det hyreslägenheter som förvaltas av Elof Hansson Fastigheter. Bostadsrätterna i Brf New York börjar på våning åtta och sträcker sig hela vägen upp till toppen på sjuttonde respektive artonde våningen. Huset består alltså av två kvadratiskt utformade vertikala byggnader som delas horisontellt, om man vill uttrycka det lite mer geometriskt.


Bostadsväljare
Dela
Visning
Intresseanmälan

I närheten finns

Gym
240 m

Förskola/Skola
320 m

Livsmedel
340 m
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!