Brf Makrillen

Gamlestaden, Göteborg

Egnahemsbolaget

Tillträde
Sommar 2020
RoK
1–4
Antal hem
137
Kvm
23–100
Pris Mkr
1.6–4.3
Boendeform
Bostadsrätt

Bostadsrättslägenheter med en varierad arkitektur, mysig innegård, spalounge med bastu och flera olika planlösningar att välja mellan.

INBJUDANDE GÅRDSLIV I KVARTERET MAKRILLEN

I Gamlestaden finns det gott om historia. 1473 grundades här den stad som senare skulle flyttas några kilometer öster ut, och få namnet Göteborg. Idag byggs det som aldrig förr i Gamlestaden och förutom bostäder har stadsdelen blivit en populär hemvist för mikrobryggerier, vinmakare och veganpizzor. Tio minuters spårvagnsresa åt ena hållet tar dig till Göteborgs centrum, och fem minuter åt andra till Kvibergs stora naturområden.

Kvarteret Makrillen är två kvarter, som båda har härligt lummiga gårdar med flera avskilda sittgrupper. Det är lite som att ha en egen trädgård med plats för middagsbjudning, rabarbersaft eller backgammonkvällar. Husen varierar i höjd, 4-7 våningar, material och färg för att skapa ett levande kvarter med urban karaktär.

De 137 bostadsrättslägenheterna är i storlekarna 1–4 rum och kök, 23–100 kvm, och finns i en mängd olika planlösningar att välja mellan. De flesta lägenheter har balkong eller uteplats. Vindslägenheterna har takfönster och från lägenheterna på de översta våningarna är det en fantastisk utsikt över staden. Dessutom finns en gemensam hälsostudio med infraröd bastu och träningsyta samt en gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter.

Inredning

I vår inredningsportal kan du se de inredningsval vi erbjuder. Spana in alltifrån andra köksluckor till olika golv. Är du kund och har köpt en lägenhet i Brf Makrillen så är det också här du gör dina inredningsval.


Det bästa med Brf Makrillen:

Gemensamma gårdar för livskvalitet

Flera olika planlösningar

Väl utvald inredning och utrustning

Hälsostudio med bastu

Gemensam tvättstuga samt egen tvättmaskin

Översta våningarna har utsikt över staden

Många cykelparkeringar och p-platser i garage

Övernattningslägenhet

Hiss och trivsamt trapphus

Ett förråd till varje lägenhet


Gamlestaden växer

I Gamlestaden är det mycket på gång, bland annat utvecklas Gamlestads torg till en ny mötesplats med caféer, Världslitteraturhuset och kollektivtrafik. I Slakthusområdet och SKFs fabriksbyggnader mittemot Brf Makrillen planeras det för nya handelsplatser och bostäder.

Läs mer om vad som är på gång på stadsutvecklings sidan för Gamlestaden här>>

Dokument och länkar

Läs mer hos

Egnahemsbolaget