Brf Makrillen

Gamlestaden, Göteborg

Egnahemsbolaget

Tillträde
Inflyttningsklart
RoK
1–4
Antal hem
137
Kvm
23–100
Pris Mkr
1.6–4.3
Boendeform
Bostadsrätt

Varierad arkitektur, mysig innegård, spalounge med bastu och olika planlösningar att välja mellan. Anmäl ditt intresse för visning! Inflyttningsklart.

INBJUDANDE GÅRDSLIV I KVARTERET MAKRILLEN

I Gamlestaden finns det gott om historia. 1473 grundades här den stad som senare skulle flyttas några kilometer öster ut, och få namnet Göteborg. Idag byggs det som aldrig förr i Gamlestaden och förutom bostäder har stadsdelen blivit en populär hemvist för mikrobryggerier, vinmakare och veganpizzor. Tio minuters spårvagnsresa åt ena hållet tar dig till Göteborgs centrum, och fem minuter åt andra till Kvibergs stora naturområden.

Kvarteret Makrillen är två kvarter, som båda har härligt lummiga gårdar med flera avskilda sittgrupper. Det är lite som att ha en egen trädgård med plats för middagsbjudning, rabarbersaft eller backgammonkvällar. Husen varierar i höjd, 4-7 våningar, material och färg för att skapa ett levande kvarter med urban karaktär.

De 137 bostadsrättslägenheterna är i storlekarna 1–4 rum och kök, 23–100 kvm, och finns i en mängd olika planlösningar att välja mellan. De flesta lägenheter har balkong eller uteplats. Vindslägenheterna har takfönster och från lägenheterna på de översta våningarna är det en fantastisk utsikt över staden. Dessutom finns en gemensam hälsostudio med infraröd bastu och träningsyta samt en gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter.

 Inredning

I vår inredningsportal kan du se de inredningsval vi erbjuder. Spana in alltifrån andra köksluckor till olika golv. Är du kund och har köpt en lägenhet i Brf Makrillen så är det också här du gör dina inredningsval.

Här ser du de olika inredningsvalen i inredningsportalen >>

Det bästa med Brf Makrillen:

  • Gemensamma gårdar för livskvalitet
  • Flera olika planlösningar
  • Väl utvald inredning och utrustning
  • Hälsostudio med bastu
  • Gemensam tvättstuga samt egen tvättmaskin
  • Översta våningarna har utsikt över staden
  • Många cykelparkeringar och p-platser i garage
  • Övernattningslägenhet
  • Hiss och trivsamt trapphus
  • Ett förråd till varje lägenhet

 

Gamlestaden växer

I Gamlestaden är det mycket på gång, bland annat utvecklas Gamlestads torg till en ny mötesplats med caféer, Världslitteraturhuset och kollektivtrafik. I Slakthusområdet och SKFs fabriksbyggnader mittemot Brf Makrillen planeras det för nya handelsplatser och bostäder.

Läs mer om vad som är på gång på stadsutvecklings sidan för Gamlestaden här>>


Har du frågor eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan så blir du kontaktad av ansvarig mäklare.

Dokument och länkar

Läs mer hos

Egnahemsbolaget