Brf Lindholmsvarvet

Lindholmshamnen, Göteborg

Peab Bostad

Tillträde
Inflyttningsklart
RoK
1–5
Antal hem
129
Kvm
21–126
Pris Mkr
1.88–8.55
Boendeform
Bostadsrätt

Bo några steg från vattnet och 6 minuter till city. Nu har vi startat inflyttningen i Brf Lindholmsvarvet.

Välkommen till Brf Lindholmsvarvet

Helt nybyggda 1-4 RoK med stora balkonger och älvutsikt. Förening med lounge i entréplan, gemensamt orangeri och trivsam gårdsmiljö.Parkering finns under huset!

Intill ett av landets mest innovativa centrum, ett stenkast från vattnet ligger ett nytt kvarter med olika bostäder. I tre lamellhus ryms lägenheter om 1-4 rok och entresollägenheter med högt i tak. På en annan del av gården finns ett ytterligare hus med en stor, exklusiv... Läs mer

Välkommen till Brf Lindholmsvarvet

Helt nybyggda 1-4 RoK med stora balkonger och älvutsikt. Förening med lounge i entréplan, gemensamt orangeri och trivsam gårdsmiljö.Parkering finns under huset!

Intill ett av landets mest innovativa centrum, ett stenkast från vattnet ligger ett nytt kvarter med olika bostäder. I tre lamellhus ryms lägenheter om 1-4 rok och entresollägenheter med högt i tak. På en annan del av gården finns ett ytterligare hus med en stor, exklusiv lägenhet per våningsplan. Oavsett vilken typ av bostad du är intresserad av kan du njuta av ett extra vardagsrum, det gemensamma orangeriet. De nya husen får ljusa, mönstrade fasader som påminner om bohusgranit med glimrande kvarts. Men det som är mest karaktäristiskt är fasaderna mot gården som har en lutning på 5°. Detta gör att gården öppnas upp, men framförallt att lägenheterna får generöst ljusinsläpp och spännande vinklar. Som en ytterligare markering att detta inte är vilket bostadshus som helst, möts du av en gemensam lounge i entréplan. Här kan du slå dig ner i väntan på nästa färja, möta dina grannar eller bara koppla av efter en promenad längs kajen.

Fullt av hållbara funktioner

Brf Lindholmsvarvet blir ett projekt i yttersta framkant, inte bara vad gäller arkitektur och material. Husen är fulla av lösningar som skonar miljö och plånbok. På taken ligger sedumtak som renar och fördröjer regnvatten. Dessutom ger det ett vackert tak som varieras i takt med årstiderna. Här kommer det också finnas solceller som gör att föreningen kan få lägre driftskostnader. Husen byggs enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen.

Visningar

Vi fortsätter att hålla visningar i våra visningsbostäder och showroom där vi följer Folkhälomyndighetens rekommendationer att hålla avstånd. Med hänsyn till rådande läge tar vi endast emot ett föranmält sällskap åt gången. Vid varje visningstillfälle är det därför nödvändigt att boka tid för en privat visning. Varmt välkommen att kontakta Lina Gustafsson på 0733-23 82 51 för att boka din privata visning. Tillsammans tar vi hand om varandra!

Närhet till allt

Läget för Lindholmshamnen kunde knappast vara bättre. Direkt öster om Lindholmen ligger Lundbystrand där det finns träningscenter, sporthallar och restauranger. Granne med området hittas även Lindholmen Science Park med som med sina 20 000 arbetstillfällen är ett världsledande centrum för forskning och utveckling. På Lindholmen finns även campus Lindholmen med sina 7000 studenter samt flera gymnasieskolor. Från områdets busshållplats går flertalet linjer som tar dig till centralstationen på endast 6 minuter och dessutom trafikerar Älvsnabben området för den som föredrar att ta båten till innerstan.

Känslan av nybyggt

Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. I närheten finns flera bilpooler och i grannhuset kommer föreningens garageplatser vara belägna. Reser du hellre med cykel bygger vi cykelställ i tre våningar på bottenplan - tillgängliga från utsidan och upplysta kvällstid.

Ingen budgivning!

Bostäderna säljs till fast pris utan budgivning, som alltid när Peab bygger.

Dessutom ingår försäkring mot dubbel boendekostnad så du slipper dubbla boendekostnader om du inte lyckas få din gamla bostad såld innan inflyttning.


Vi erbjuder privata och digitala visningar i vår nya visningslägenhet. Har du frågor eller vill boka en visning är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan så blir du kontaktad av ansvarig mäklare.

Dölj

I närheten finns

  • Gym 170 m
  • Cafe/restaurang 180 m
  • Förskola/Skola 300 m
  • Livsmedel 320 m

Dokument och länkar

Läs mer hos

Peab Bostad