Brf Läsa

Gränby, Uppsala

Ikano Bostad

Tillträde
Inflyttningsklart
RoK
1–4
Antal hem
64
Kvm
34–88
Pris Mkr
1.28–3.18
Boendeform
Bostadsrätt

Moderna bostäder i populära Gränby!

Bo i nyproduktion i Uppsala

Att ta steget till en nyproducerad bostadsrätt har aldrig varit enklare. Vi hjälper dig hela vägen. i Brf Läsa kan du flytta in i en toppmodern lägenhet redan idag.

Om du längtar efter ett nytt hem i underbara Uppsala bör du fortsätta läsa. Ikano startades av IKEAs grundare och vi tänker lite på samma sätt. Det har gjort oss till experter på smarta planlösningar och vackra hem som fler har råd med. Hemligheten ligger i att dra ner på onödiga ytor utan att dra ner på kvalitén. Se hur inredaren från IKEA förvandlar den här 1:an på 34 kvadrat till ett flexibelt drömboende så förstår du vad vi menar. 

Modern lägenhet med hög standard

I Brf Läsa kan du bo nära centrala Uppsala, nära naturen och i en toppmodern lägenhet med stort IKEA-kök, balkong, hiss, egen tvättmaskin, helkaklat badrum och bredband som ingår i månadsavgiften. Så vad väntar du på? Kontakta vår mäklare och boka upp en lägenhet i Brf Läsa.

Jag vill köpa! Hur går det till?

  1. Gå på visning eller boka en privatvisning
  2. Prata med mäklaren
  3. Flytta in när det passar dig


*För dig som längtar efter något eget. För dig som vill spela din egen musik. För dig som vill flytta ihop med kärleken. Just nu kan du köpa en 1:a eller 2:a och bo 24 månader avgiftsfritt.

Dokument och länkar

Läs mer hos

Ikano Bostad