Brf Landa

Barkarby, Järfälla

Ikano Bostad

Tillträde
Inflyttningsklart
RoK
1–4
Antal hem
90
Kvm
25–84
Pris Mkr
1.3–3.5
Boendeform
Bostadsrätt

Välkommen till Brf Landa i Barkarbystaden

I Barkarbystaden får du det bästa av två världar. Närheten till naturen och storstadskänslan på en och samma gång. Här finns allt du behöver i vardagen - skolor, förskolor, kultur och ett stort utbud av gym, restauranger och inte minst shopping. 2026 öppnar två nya tunnelbanestationer som gör det ännu enklare att pendla till jobbet.

I Brf Landa bor du ljust och modernt med egen balkong eller uteplats. Här finns både den perfekta första ettan och familjevänliga fyran. Oavsett vad du väljer är lägenheten kvadratsmart planerad och med öppen och ljus planlösning. Bor du högst upp i huset får du också lite extra takhöjd på upp till 3,5 meter. Alla lägenheter är dessutom färdigbyggda, så du bestämmer själv när du vill flytta in, nu eller när det passar dig bäst.  


Barkarbystadens finaste innergård

Vi kan nog påstå att Brf Landa tillsammans med grannföreningarna har Barkarbystadens finaste innergård. Den gröna och lummiga innergården är som skapad för skönt umgänge. På gården finns också gemensamma odlingslådor för dig om vill odla egna örter eller kanske tomater? Innergårdens lekplats är designad av Mulle Meck-parkens skapare Tor Svae. Här kan barnen leka tryggt och låta fantasin flyga iväg.


Dokument och länkar

Läs mer hos

Ikano Bostad