Brf Kvibergs Landeri 1

Kviberg, Göteborg

Peab Bostad

Tillträde
Vinter 2022
RoK
2–4
Antal hem
40
Kvm
44–100
Pris Mkr
2.33–3.95
Boendeform
Bostadsrätt

Vill du bo granne med Gamlestadens storstadsliv, Utbys populära villaområden och ha natur och aktivitet utanför dörren? Välkommen till Kviberg!

Bo granne mer storstadslivet

Vill du bo granne med Gamlestadens storstadsliv, Utbys populära villaområden och ha natur och aktivitet utanför dörren? Välkommen till Kviberg!

Nordöstra Göteborg blomstrar som aldrig förr och det satsas ordentligt på Kviberg. Runt Brf Kvibergs Landeri växer ett helt nytt kvarter och bostadsområde fram. Precis utanför fönstret breder en sommaräng ut sig ner mot den grönskande Säveån, i närheten hittar du även en toughestbana,... Läs mer

Bo granne mer storstadslivet

Vill du bo granne med Gamlestadens storstadsliv, Utbys populära villaområden och ha natur och aktivitet utanför dörren? Välkommen till Kviberg!

Nordöstra Göteborg blomstrar som aldrig förr och det satsas ordentligt på Kviberg. Runt Brf Kvibergs Landeri växer ett helt nytt kvarter och bostadsområde fram. Precis utanför fönstret breder en sommaräng ut sig ner mot den grönskande Säveån, i närheten hittar du även en toughestbana, lekplats och hundrastgård!

Ett boende som i alla lägen ger dig både och!

Du behöver inte välja antingen eller. När du kan få både närheten till naturen och stadens puls. Både aktivitet och lugn i vardagen. Både öppen planlösning och stor balkong. Både möjlighet att påverka planlösning och göra personliga tillval. Är din drömlägenhet redan såld i detta projektet? Anmäl då redan nu intresse för Kvibergs Landeri 2 nedan, nästa etapp av projektet

40 ljusa och välplanerade lägenheter

Lägenheterna är Svanenmärkta och ritade av Cilla Jansson och Peter Sallmén, Tengbom arkitekter. Med sinne för detaljer och en bred erfarenhet har de skapat lägenheter med naturligt ljus och öppen planlösning.

Visningar

Vi fortsätter att hålla visningar i våra visningsbostäder och showroom där vi följer Folkhälomyndighetens rekommendationer att hålla avstånd. Med hänsyn till rådande läge tar vi endast emot ett föranmält sällskap åt gången. Vid varje visningstillfälle är det därför nödvändigt att boka tid för en privat visning. Varmt välkommen att kontakta Therese Bjurenlind på 0761-10 13 59 för att boka din privata visning. Tillsammans tar vi hand om varandra!

Bra förvaringsmöjligheter

I källaren med fönster hittar du de väl tilltagna förråd som är anpassade efter lägenheternas storlek och vill man ha extra förvaring finns det möjlighet att hyra ett extra. Intill förråden kommer det finnas ett välutrustat cykelrum där du kan parkera och fixa med din cykel.


Lokal för fest eller övernattning

Som pricken över i:et i denna Brf kommer vi bygga en riktigt rymlig och användningsbar gemensamhetslokal på totalt 70 kvadrat. Den är fri att användas av föreningens medlemmar. Ni bestämmer om ni vill använda den för roliga spelkvällar, födelsedagskalas eller som övernattningslokal när ni får besök av släkt och vänner


Odlingslotter med redskapsbodar

I Kvibgers Landeri får du verkligen både och, här bor du med en fot i staden och en på landet. För precis utanför ditt fönster, ner mot Säveåns lugna vatten, finns tre stora odlingsrundlar där du kan odla egna grönsaker, kryddor och blommor.


Nära kollektivtrafik

Husen binds ihop av lummiga naturstigar, bilfria mötesplatser och en lekplats för barnen. Genom kvarteret går dessutom en grönskande allé som gör att du kan promenera hela vägen från ytterdörren till buss och spårvagnshållplatsen på en ordentligt upplyst gång.


Låt tillvalen spegla din personlighet

Gillar du skandinavisk stil? Eller vill du kanske ha det lite varmare och mysigare? Vad sägs som ett sovrum som flörtar lite med det orientaliska eller gillar bättre flera nyanser av grått? Det bästa med en nybyggd lägenhet är att du kan sätta din egen personliga stil på ditt nya hem.


Ingen budgivning

Lägenheterna kommer att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså jobbiga och stressiga budgivningar.


Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!Dölj

I närheten finns

  • Förskola/Skola 170 m
  • Livsmedel 400 m
  • Cafe/restaurang 480 m
  • Gym 480 m
  • T-bana och buss 1930 m