Brf Kvibergs Landeri

Kviberg, Göteborg

Peab Bostad

Tillträde
2022
RoK
2–4
Antal hem
40
Kvm
47–99
Pris tkr
0–0
Boendeform
Bostadsrätt

Vill du ha löpande information om den kommande säljstarten 2/9? Och större möjlighet att få just din drömbostad? Då skall du göra intresseanmälan! 🤩

ETT BOENDE SOM I ALLA LÄGEN GER DIG BÅDE OCH

Vill du ha balkong eller trädgård? Här kan du få både och! Lägenheterna är fulla av genomtänkta detaljer och ingen yta har lämnats åt slumpen.

Vill du bo granne med Gamlestadens storstadsliv, Utbys populära villaområden och ha natur och aktivitet utanför dörren? Välkommen till Kviberg!

Nordöstra Göteborg blomstrar som aldrig förr och det satsas ordentligt på Kviberg. Runt Brf Kvibergs Landeri växer ett helt nytt kvarter och bostadsområde fram. Precis utanför fönstret breder en sommaräng ut sig ner mot den grönskande Säveån, i närheten hittar du även en toughestbana, lekplats och hundrastgård.


40 ljusa och välplanerade lägenheter

Lägenheterna är Svanenmärkta och ritade av Cilla Jansson och Peter Sallmén, Tengbom arkitekter. Med sinne för detaljer och en bred erfarenhet har de skapat lägenheter med naturligt ljus och rejäl takhöjd.


Bra förvaringsmöjligheter

I källaren med fönster hittar du de väl tilltagna förråd som är anpassade efter lägenheternas storlek och vill man ha extra förvaring finns det möjlighet att hyra ett extra. Intill förråden kommer det finnas ett välutrustat cykelrum där du kan parkera och fixa med din cykel.


Gemensamhetslokal för övernattning eller fest

Du kanske brukar få besök av släkt och vänner? Då kan de få tillgång till gemensamhetslokalen där möjlighet till sovplatser kommer finnas. Eller så anordnar du födelsedagskalaset, spelkvällen eller föreningsmötet där - du väljer!


Odlingslotter med redskapsbodar

I Kvibgers Landeri får du verkligen både och, här bor du med en fot i staden och en på landet. För precis utanför ditt fönster, ner mot Säveåns lugna vatten, finns tre stora odlingsrundlar där du kan odla egna grönsaker, kryddor och blommor.


Nära kollektivtrafik

Husen binds ihop av lummiga naturstigar, bilfria mötesplatser och en lekplats för barnen. Genom kvarteret går dessutom en grönskande allé som gör att du kan promenera hela vägen från ytterdörren till buss och spårvagnshållplatsen på en ordentligt upplyst gång.


Låt tillvalen spegla din personlighet

Gillar du skandinavisk stil? Eller vill du kanske ha det lite varmare och mysigare? Vad sägs som ett sovrum som flörtar lite med det orientaliska eller gillar bättre flera nyanser av grått? Det bästa med en nybyggd lägenhet är att du kan sätta din egen personliga stil på ditt nya hem.


Ingen budgivning

Lägenheterna kommer att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså jobbiga och stressiga budgivningar. Digital säljpremiär 2 september. Anmäl ditt intresse!


Dokument och länkar

Läs mer hos

Peab Bostad