Brf Korpralen 1914

Regementsstaden, Borås

Peab Bostad

Tillträde
2022
RoK
1–5
Antal hem
34
Kvm
39–130
Pris Mkr
1.2–3.72
Boendeform
Bostadsrätt

Här skapar vi nya bostadshus som kommer att smälta väl in i den historiska miljön runt det nya torget.

En ny tid börjar nu!

Ibland vill man bara iväg till något nytt, sälja den gamla villan eller köpa din första egna riktiga bostad. Man drömmer om en ny tid och en ny start

Och nu händer det..

I attraktiva Regementsstaden, Borås planerar vi för nästa etapp bostadsrätter. Moderna och ljusa lägenheter med närhet till både naturen och city. Ett bekvämt och lättskött boende, där varje lägenhet får en egen balkong eller... Läs mer

En ny tid börjar nu!

Ibland vill man bara iväg till något nytt, sälja den gamla villan eller köpa din första egna riktiga bostad. Man drömmer om en ny tid och en ny start

Och nu händer det..

I attraktiva Regementsstaden, Borås planerar vi för nästa etapp bostadsrätter. Moderna och ljusa lägenheter med närhet till både naturen och city. Ett bekvämt och lättskött boende, där varje lägenhet får en egen balkong eller takterass.

Bostadsrättsföreningens namn blir Korpralen 1914. En plats där gammalt möter nytt, och ett namn som påminner om områdets kulturhistoriska värde. Mitt bland de vackra gamla regementsbyggnaderna. Regementsstaden växer långsamt fram till en ny stad i staden, med moderna bekvämligheter och goda kommunikationer till övriga stadsdelar. Ska du bara ner till city? Då räcker det gott med cykeln. Resan tar bara ett par minuter. Ett ny tid kan börja nu.


Försäljning pågår

Den 26 augusti hade vi säljpremiär Brf Korpralen 1914 och intresset var stort. Du som inte än har gjort en intresseanmälan har fortfarande chans att knipa en fantastisk lägenhet. Gör en intresseanmälan så guidar ansvarig mäklare dig vilka lägenheter som finns kvar till försäljning.


Erbjudande

Du som köper en lägenhet i Brf Korpralen 1914 innan den 1/10 får välja tillval från vår inredningsbroschyr till ett värde av 25.000 kr helt utan kostnad, läs mer om erbjudandet under Dokument & Länkar.


Moderna väldisponerade hem med balkong

Nu planerar vi nya hem i Brf Korpralen 1914. Här skapar vi nya bostadshus som kommer att smälta väl in i den historiska miljön runt det nya torget. Oavsett vilken storlek du är intresserad av kan du räkna med genomtänkta lösningar och god förvaring. Alla bostäder får en möblerbar balkong eller takterrass. Arkitekterna bakom de nya bostäderna har haft stort fokus på att skapa moderna och väldisponerade hem där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Självklart har vi även planerat för din bil, under huset byggs värmegarage där du enkelt kommer ner direkt med hiss. Fler markparkeringar planeras i närheten av huset.


Känslan av nytt

Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. Grundstandarden är hög redan från början Induktionshäll och integrerad diskmaskin är standard. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. Bostäderna i Korpralen 1914 byggs med hög hållbarhetsprofil och blir Svanenmärkta.


Varmt välkommen att anmäla ditt intresse så blir du kontaktad av ansvarig mäklare.

Dölj

Dokument och länkar

Läs mer hos

Peab Bostad