Brf Korpralen 1914

Regementsstaden, Borås

Peab Bostad

Tillträde
2022
RoK
1–5
Antal hem
34
Kvm
39–120
Pris Mkr
1.2–3.72
Boendeform
Bostadsrätt

Vill du ha löpande information om den kommande säljstarten 26/8? Och större möjlighet att få just din drömbostad? Då skall du göra intresseanmälan! 🤩

EN NY TID BÖRJAR NU

Ibland vill man bara iväg till något nytt. Man drömmer om att kunna sälja den gamla villan eller kliva in i sin första bostadsrätt på riktigt.

Och nu händer det. I attraktiva Regementsstaden, Borås planerar vi för nästa etapp bostadsrätter. Moderna och ljusa lägenheter med närhet till både naturen och city. Ett bekvämt och lättskött boende, där varje lägenhet får en egen balkong eller takterass.


Bostadsrättsföreningens namn blir Korpralen 1914. En plats där gammalt möter nytt, och ett namn som påminner om områdets kulturhistoriska värde. Mitt bland de vackra gamla regementsbyggnaderna. Regementsstaden växer långsamt fram till en ny stad i staden, med moderna bekvämligheter och goda kommunikationer till övriga stadsdelar. Ska du bara ner till city? Då räcker det gott med cykeln. Resan tar bara ett par minuter. Ett ny tid kan börja nu. Anmäl dig och få förtur att välja lägenheten som passar dig bäst.


Moderna väldisponerade hem med balkong

Nu planerar vi nya hem i Brf Korpralen 1914. Här skapar vi nya bostadshus som kommer att smälta väl in i den historiska miljön runt det nya torget. Oavsett vilken storlek du är intresserad av kan du räkna med genomtänkta lösningar och god förvaring. Alla bostäder får en möblerbar balkong eller takterrass. Arkitekterna bakom de nya bostäderna har haft stort fokus på att skapa moderna och väldisponerade hem där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Självklart har vi även planerat för din bil, under huset byggs värmegarage där du enkelt kommer ner direkt med hiss. Fler markparkeringar planeras i närheten av huset.


Ta chansen att vara med från början

Vi är ännu i ett tidigt skede i detta projekt men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag så får du förtur på bostäderna när försäljningen startar. Bostäderna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet och vi kommer att kontakta dig som gjort en intresseanmälan i god tid innan bostädernas säljpremiär. Vi planerar att säljstarta Brf Korpralen 1914 efter sommaren 2020.


Varför välja bort något om du inte behöver? Här får du både och.

Regementsstaden liknar inget annat. Mest för att du inte behöver välja bort något. Nära både centrum och natur. Shopping och fiske. Krogliv och picknickkorg. Kollektivtrafik och joggingspår. Det är nytänkande. Det är välkomnande. Det är både och. Regementsstaden blir ett område som kommer att sjuda av liv och rörelse, där historia möter framtid. Här kan du njuta av allt från det högkvalitativa boendet till den unika miljön. Redan idag ligger Kunskapsskolans grundskola på Kaserngården och på bara några kilometers avstånd hittar du också flera gymnasieskolor och inte minst Borås Högskola med ca 15 000 utbildningsplatser. Till stadens centrum har du knappt 1,5 kilometer med hela utbudet av kultur, shopping, underhållning, restauranger och caféer. Och om du någon gång vill uppleva något annat är R40 mot Landvetter Airport och Göteborg inte långt bort.


Känslan av nytt

Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. Grundstandarden är hög redan från början Induktionshäll och integrerad diskmaskin är standard. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. Bostäderna i Korpralen 1914 byggs med hög hållbarhetsprofil och blir Svanenmärkta.


Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till den digitala säljpremiären den 26 augusti!

Dokument och länkar

Läs mer hos

Peab Bostad