Brf Kaptensbryggan

Uddevalla, Uddevalla

Brf Kaptensbryggan

Tillträde
Inflyttningsklart
RoK
1–4
Antal hem
25
Kvm
34–107
Pris Mkr
1.2–3.5
Boendeform
Bostadsrätt

Här kommer du att bo i exklusiva bostadsrätter. Anmäl ditt intresse för visning och mer information.

Det byggs som aldrig förr i Sverige för att förse framtidens invånare med bostäder, samtidigt ökar behovet av ett hållbart levnadssätt.

Läget är perfekt för den som vill ha ett smidigt boende. Här följer du barnen säkert till förskolan som du når till fots. De äldre barnen kan enkelt ta sig själv till någon av de olika skolorna som finns i området. Vill man besöka någon av stans alla restauranger så har man det på bekvämt gångavstånd 5 min från lägenheten. Inflyttning i början av 2020.

De 10 första som tecknar avtal får en presentcheck på 50.000: - från MIO! Vill man bo i ett område nära centrum nära Östra stationför bra kommunikation men ändå lite lugnare så är detta något för Er! Här erbjuds nybyggda, exklusiva bostadsrätter i olika storlekar några med markterrass och några med balkong.Alla har en unik planlösning. Hög kvalité på samtliga materialval med Miele maskiner, helkaklade badrum, ekparkettgolv, och kvalitetskök. Här finns plats för 15 parkeringsplatser invid bostaden och fler 5 min bort. 

En skönhet vid vattnet

Uddevalla centrum är en verklig pärla bland städer. Med sitt fina läge intill Byfjorden kan du njuta avs åväl båtliv och caféer som restauranger och butiker. Bohusläns museum, som ligger nära hamnen, ger dig nycklarna till bygdens historia och kultur. Museirestaurangen är också värd ett besök.

Under sommarhalvåret är det en trevlig upplevelse att åka med någon av de vita båtarna som avgår från hamnen ut till alla badplatserna i närheten.

Att bo i centrum är bekvämt och ger dig en omedelbar närhet till den härliga strandpromenaden, badplatser och all tänkbar service.

I centrum finns även vår kommunala gymnasieskola och fristående gymnasieskolor. Skolorna erbjuder ett stort utbud av gymnasieutbildningar.

Anmäl ditt intresse för visning och mer information. 

Dokument och länkar

Arkitekt

Werner Arkitekter

Läs mer hos

Brf Kaptensbryggan