Nya Boendet

Intresseanmälan

Brf Kanalpromenaden

Riksbyggen
Citadellskajen, Malmö
Boendeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
69 st
Status
Försäljning pågår
Tillträde
Ej fastställt
Boyta
40 - 130 kvm
Pris
Från 2 000 000 kr
Avgift
Från 3 834 kr/mån
Antal RoK
1 - 6

Om bostadenBilderBostadsväljareDokumentKarta

Brf Kanalpromenaden

Söndag den 21 april premiärvisar vi vår exklusiva takvåning i Brf Kanalpromenaden. Lägenheten är inredd av Marie Olsson Nylander, känd från SVT:s program Husdrömmar och Husdrömmar Sicilien. Kom och upplev den fantastiska bostadens unika attribut och ta in den magnifika utsikten från takterrassen. Anmäl dig till visningen till vår mäklare Daniel Karlsson, Svensk Fastighetsförmedling. Kontaktuppgifter finns längre ner på sidan.

Mer om bostäderna

Med slottet runt knuten ligger Malmös nyaste kronjuvel. Brf Kanalpromenaden på Citadellskajen består av två hus. Ett större med kanalutsikt och ett gårdshus på den mysiga innergården. Totalt finns 69 lägenheter om ett till sex rum och kök.

Det nya kvarteret runt historiska Citadellskajen är fint anpassat för nutidens Malmöbor. Här bor du precis i utkanten av Gamla Staden, men ändå så nära att du känner vibrationerna från Lilla Torg. Det här är ett boende för dig som vill ha lugn men ändå lite puls. Utanför porten väljer du bara höger för slott och stad eller vänster för ett bad i Västra Hamnen. En joggingtur runt Slottsträdgården? Eller kanske bara strosa längs kajen en stund..


Bostadsväljare
Dela
Intresseanmälan

I närheten finns

Förskola/Skola
280 m

Livsmedel
530 m

Gym
610 m
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!