Brf Inreda, etapp 1

Kapellgärdet, Uppsala

Ikano Bostad

Tillträde
2022
RoK
1–4
Antal hem
62
Kvm
33–87
Pris Mkr
1.3–2.9
Boendeform
Bostadsrätt

Modern arkitekturhistoria på vårt sätt

Tänk dig ett av Uppsalas bästa lägen och Uppsalas anrika arkitekturhistoria. Lägg sedan till Ikano Bostads kvadratsmarta tänk och snygg och praktisk inredning från IKEA. Avsluta med att föreställa dig hur bekvämt det är att bo i nyproduktion. Där har du Brf Inreda. Anmäl ditt intresse till ett av Uppsalas krispigaste bostadsprojekt redan idag och flytta in 2022.

Nyproducerade 1-4:or i Uppsala

I Brf Inreda bor du på Gamla Uppsalagatan i trygga, trevliga Kapellgärdet. Du har nära till allt – till stan, naturen, idrottsanläggningar, shopping och service. Bussförbindelserna är riktigt bra och det finns gott om gång- och cykelvägar. Här bygger vi ljusa luftiga 1-4:or med balkong eller uteplats. Nytt, modernt – bara att flytta in och trivas. Köper du tidigt kan du påverka flera av inredningsvalen.

Huset är inspirerat av den legendariske arkitekten Gunnar Leche. Som 28-åring blev han Uppsalas stadsarkitekt och har mer än någon annan satt sin prägel på staden. Många av de hus och områden han ritade hör idag till Uppsalas mest omtyckta boendemiljöer.

Få inredningshjälp

Ingen har mer erfarenhet av att inreda svenska hem än IKEA. Och vi på Ikano Bostad har som mål att vara bäst på att bygga dem. Vi har ju trots allt samma grundare. Så vad sägs om att få det bästa av två världar?

Du som köper en lägenhet i Brf Inreda har möjlighet att få inredningshjälp av ett proffs från IKEA. Det ingår utan extra kostnad. Självklart kan du inreda själv, men kolla hur häftigt det kan bli när inredare från IKEA är i farten.


Dokument och länkar

Arkitekt

Tengbom

Läs mer hos

Ikano Bostad