Brf Gamlestads Plaza

Gamlestaden, Göteborg

Peab Bostad

Tillträde
Vinter 2022
RoK
1–4
Antal hem
75
Kvm
35–89
Pris Mkr
2.05–4.5
Boendeform
Bostadsrätt

Bo 6 minuter från city med 100 kvm takterrass!

Gamlestaden är på väg att bli en av Göteborgs mest attraktiva stadsdelar att leva och bo i. Här, mitt i centrum för händelsernas utveckling, bygger vi 75 moderna lägenheter med gemensam takterrass och grönskande innergård. Alla med spännande arkitektur och smarta detaljer. De flesta bostäder får en generös balkong, många har två. Tillval kan fortfarande göras i lägenheterna - Passa på att köpa nu så har du möjlighet att påverka ditt... Läs mer

Gamlestaden är på väg att bli en av Göteborgs mest attraktiva stadsdelar att leva och bo i. Här, mitt i centrum för händelsernas utveckling, bygger vi 75 moderna lägenheter med gemensam takterrass och grönskande innergård. Alla med spännande arkitektur och smarta detaljer. De flesta bostäder får en generös balkong, många har två. Tillval kan fortfarande göras i lägenheterna - Passa på att köpa nu så har du möjlighet att påverka ditt boende!


Visningar

Vi fortsätter att hålla visningar i våra visningsbostäder och showroom där vi följer Folkhälomyndighetens rekommendationer att hålla avstånd. Med hänsyn till rådande läge tar vi endast emot ett föranmält sällskap åt gången. Vid varje visningstillfälle är det därför nödvändigt att boka tid för en privat visning. Varmt välkommen att kontakta Frida Thorell på 0707-77 35 94 för att boka din privata visning. Tillsammans tar vi hand om varandra!


Känslan av nybyggt

Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Kök och badrumsinredning kommer från Marbodal och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare och andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. I månadsavgiften ingår värme, bredband, digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. Föreningens parkeringsplatser nås enkelt med hiss direkt ner i garaget, flera av platserna är förberedda för elbil. Reser du hellre med cykel finns både cykelverkstad och cykelförråd.


Njut av soltimmarna på terrass eller innergård

Som kronan på verket kommer takterrassen att vara belägen. Ta hissen de 27 metrarna upp till den nästan 100 kvadratmeter stora terrassen med utsikt över staden och omgivningarna. Här möts du av en stor pergola, trätrall och upplyst panel som skapar en ombonad atmosfär. Det är gott om plats för flera sällskap att vistas här samtidigt, utan att det känns trångt. En perfekt plats att spendera sköna sommarkvällar med stadens ljusspel på håll. Även innergården är anpassad för skönt uteliv. På det upphöjda trädäcket kan du ta tillvara på soltimmarna och här finns gott om plats att duka upp långbord. Dessutom finns det ytor som cykelparkering, förråd och upplysta gångar mellan entréerna. Allting kommer att ramas in av vackert mönstrat tegel och växtlighet året om och sedumtak på de mindre gårdsbyggnaderna.


Just nu endast 50 000 kr i förskottsbetalning!

Lägenheterna kommer att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning. Just nu erbjuder vi endast 50.000 kr i förskottsbetalning (vanligtvis 100.000 kr) vilket är det enda du behöver betala när du tecknar förhandsavtal i Brf Gamlestads Plaza. Resten av betalningen ska vara inbetald först 2022 när du hämtar ut dina nycklar och ska flytta in.


Har du frågor om Brf Gamlestads Plaza eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att kontakta mäklaren Frida Thorell.

Dölj

I närheten finns

  • Cafe/restaurang 260 m
  • Förskola/Skola 260 m
  • Gym 260 m
  • Livsmedel 380 m
  • T-bana och buss 560 m