Brf Gamlestads Plaza

Gamlestaden, Göteborg

Peab Bostad

Tillträde
Vinter 2022
RoK
2
Antal hem
75
Kvm
54
Pris Mkr
2.85–2.88
Boendeform
Bostadsrätt

Bo 6 minuter från city med 100 kvm takterrass!

Vårt nyaste tillskott i expansiva Gamlestaden rymmer 75 moderna bostadsrätter, allt från yteffektiva 1:or till rymliga 4 rok.

Gamlestaden är på väg att bli en av Göteborgs mest attraktiva stadsdelar att leva och bo i. Här, mitt i centrum för händelsernas utveckling, bygger vi 75 moderna lägenheter med stor takterrass och grönskande innergård. Alla med spännande arkitektur och smarta detaljer. De flesta bostäder får en generös balkong, många har... Läs mer

Vårt nyaste tillskott i expansiva Gamlestaden rymmer 75 moderna bostadsrätter, allt från yteffektiva 1:or till rymliga 4 rok.

Gamlestaden är på väg att bli en av Göteborgs mest attraktiva stadsdelar att leva och bo i. Här, mitt i centrum för händelsernas utveckling, bygger vi 75 moderna lägenheter med stor takterrass och grönskande innergård. Alla med spännande arkitektur och smarta detaljer. De flesta bostäder får en generös balkong, många har två. Nu finns endast 2 ROK kvar i projektet. Ta chansen att hitta ditt nya drömhem!


Välkommen på platsvisning i Gamlestaden!

Vi har sedan säljpremiären fått en del frågor och funderingar kring utsiktsvyer och projektets placering. Välkommen på visning hos Fastighetsbyrån i Gamlestaden där vi ger dig information om projektet i sin helhet, med fokus på utformning, planlösningar, priser och materialval.


Känslan av nybyggt

Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och alla bostäder kommer med väl uttänkta materialval. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Kök och badrumsinredning kommer från Marbodal och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare och andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. I månadsavgiften ingår värme, bredband, digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. Föreningens parkeringsplatser nås enkelt med hiss direkt ner i garaget, flera av platserna är förberedda för elbil. Reser du hellre med cykel finns både cykelverkstad och cykelförråd.


Njut av soltimmarna på terrass eller innergård

Som kronan på verket kommer takterrassen att vara belägen. Ta hissen till den nästan 100 kvm stora terrassen med utsikt över stad och omgivningarna. Här möts du av en stor pergola, trätrall och ljussättning som skapar en ombonad atmosfär. Det är gott om plats för flera sällskap samtidigt, utan att det känns trångt. En perfekt plats att spendera sköna sommarkvällar med stadens ljusspel på håll. Även innergården är anpassad för skönt uteliv. Här kan du ta tillvara på soltimmarna och här finns det gott om plats att duka upp långbord. Allting kommer att ramas in av vackert mönstrat tegel och växtlighet året om och sedumtak på de mindre gårdsbyggnaderna.


Just nu 50 000 kr i förskottsbetalning!

Lägenheterna kommer att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning. Just nu erbjuder vi endast 50.000 kr i förskottsbetalning (vanligtvis 100.000 kr) vilket är det enda du behöver betala när du tecknar förhandsavtal i Brf Gamlestads Plaza. Resten av betalningen görs först närmare inflyttningen, när du hämtar ut dina nycklar och ska flytta in.


Har du frågor om Brf Gamlestads Plaza eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att kontakta Tina Dahl, 0700-01 92 91 eller tina.dahl@fastighetsbyran.se.


Dölj

I närheten finns

  • Cafe/restaurang 260 m
  • Förskola/Skola 260 m
  • Gym 260 m
  • Livsmedel 380 m
  • T-bana och buss 560 m