Nya Boendet

Intresseanmälan

Brf Futura Lindholmsallén

Riksbyggen
Lindholmshamnen, Göteborg
Boendeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
91 st
Status
Inflyttning inom 6 mån
Tillträde
Kvartal 1, 2024
Boyta
27 - 89 kvm
Pris
Från 1 955 000 kr
Avgift
Från 2 912 kr/mån
Antal RoK
1 - 4

Om bostadenBilderBostadsväljareDokumentKarta

Brf Futura Lindholmsallén

I Brf Futura Lindholmsallén i Göteborg bygger vi 91 välplanerade lägenheter som omfattar allt från yteffektiva ettor till rymliga fyror.

Mer om bostäderna

Bygget är i full gång i kvarteret som ligger mitt i en av Göteborgs mest spännande och dynamiska stadsdelar. I första etapp — Brf Futura Lindholmsallén — bygger vi 91 välplanerade bostadsrätter. Allt från yteffektiva ettor till rymliga fyror. Futura är inte bara ett kvarter med nya, välplanerade lägenheter och spännande arkitektur. Det är också en framtidsvision att ge fler människor i olika åldrar och livssituationer möjlighet till ett mer hållbart boende. Med fin gemenskap och stor trivsel i en inspirerande miljö..

Med ett attraktivt vattenära läge mellan Lindholmshamnens småbåtshamn och den planerade Karlastaden bygger vi framtidens hållbara boende. Kvarteret Futura kommer bestå av sex huskroppar i varierande höjd med en social och grönskande innergård. Tänk att bara vara ett stenkast från att kunna pausa på bryggan och varva ned till ljudet av vågskvalp.


Bostadsväljare
Video
Bostadsväljare
Dela
Intresseanmälan
Ring mig

I närheten finns

Gym
60 m

Livsmedel
420 m

Förskola/Skola
590 m

Cafe/restaurang
870 m
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!