Brf Forma

Gustavsberg, Värmdö

Ikano Bostad

Tillträde
Vinter 2021
RoK
1–4
Antal hem
91
Kvm
35–85
Pris Mkr
1.83–2.8
Boendeform
Bostadsrätt

Med lägenhet i Gustavsberg har du alla möjligheter

I hemtrevliga Porslinskvarteren i Gustavsberg finns svaret för dig som söker en plats att kalla ditt hem. En plats som är din. Här hittar du bostäder med närhet till smidiga kommunikationer, till skärgården och till Slussen – som bara är 25 minuter bort.

I Porslinskvarteren är våra bostadsrätter kvadratsmarta från topp till tå – maximal yta för pengarna och där allt redan finns. Slipp handdisken och tvättstugan, här flyttar du in i en fullt utrustad lägenhet som utnyttjar varje kvadratmeter. Vi nöjer oss nämligen inte med att bygga bostäder – vi vill förenkla och förbättra din vardag. Men så har vi ju samma grundare som IKEA.

Bra läge i Porslinskvarteren

Med vackra skärgården som granne och Slussen bara 25 minuter bort får du det bästa av två världar. Närheten till kommunikationer gör det lika smidigt att hälsa på familj och vänner som för dem att komma till dig. Här har du också nära till centrum, affärer och den vackra hamnen. I Gustavsberg finns massor att hitta på med tiden du får över när du exempelvis slipper lägga tid på renovering.

Brf Forma i Gustavsberg

Mitt i Porslinskvarteren, ett stenkast från Gustavsbergs hamn, kommer vi att bygga 91 moderna bostadsrätter med alla bekvämligheter du förväntar dig av nyproduktion. Som hiss, garage, balkong, fräscht IKEA-kök och stort, nybyggt badrum.Dokument och länkar

Läs mer hos

Ikano Bostad