Brf Fjädermoln

Länsmansgården, Göteborg

Egnahemsbolaget

Tillträde
Sommar 2021
RoK
1–5
Antal hem
140
Kvm
34–116
Pris Mkr
1.4–3.4
Boendeform
Bostadsrätt

Hej kompis! Kul att du hittat hit 😍. Om du vill veta mer, komma i kontakt med mäklare eller gå på visning - gör en intresseanmälan. Bums!😎

NYA BOSTADSRÄTTER I LÄNSMANSGÅRDEN

I Länsmansgården råder perfekt harmoni mellan natur och stad. På behändigt gångavstånd ligger det lummiga friluftsområdet Svarte mosse och längtar du efter salta briser är Hisingens västra kustlinje bara en kort utflykt bort. Samtidigt finns här smidiga kommunikationer, det tar bara 20 minuter till centrala Göteborg. Vid Länsmanstorget, bara ett par minuter från de nya lägenheterna vid Norra Fjädermolnsgatan, finns livsmedelsbutik, vårdcentral och annan service. I området finns också förskolor och skolor.

De 140 bostadsrättslägenheterna i Brf Fjädermoln har ett lugnt läge med ett grönområde direkt runt husknuten. Husen har 6-8 våningar och i de flesta hus finns garage, direkt anslutet till hissen. Den ljusa fasaden med tegelpartier och smakfull utomhusbelysning har ett stiligt och modernt intryck.

Storleken på lägenheterna varierar mellan 34-116 kvm, 1-5 rum och kök. De är ljusa och rymliga med välplanerade ytor samt så har alla generösa balkonger eller uteplatser, som bjuder in till umgänge. Bostädernas inredning håller en hög nivå redan i sitt grundutförande och är noga utvald. Alla boende har tillgång till en stor föreningslokal med tillhörande kök och toalett. Här är möjligheterna för olika tillställningar många.

Inredning

I Brf Fjädermoln finns det många olika tillval att välja på, bland annat byta bänkskiva i köket eller välja nytt kakel till badrummet. I vissa lägenheter kan du också välja en köksö till köket eller varför inte en inglasad balkong? Är du intresserad av vilka val vi erbjuder eller har frågor om dessa så mailar du vår leverantör Hökerum bygg på: inredning@hokerumbygg.se 

De hjälper dig med alla frågor och funderingar.

Det bästa med Brf Fjädermoln:

Prisvärda lägenheter

Stora balkonger/uteplatser

Bra inredningsnivå redan i grundutförande

Generösa cykelrum och utomhusställ

Alla lägenheter har ett förråd

Stor föreningslokal

Hiss och garage

Nära till friluftsområden

20 minuter till både stad och hav


Har du frågor eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan så blir du kontaktad av ansvarig mäklare.


Dokument och länkar

Läs mer hos

Egnahemsbolaget