Nya Boendet

Intresseanmälan

Brf Fågelsången

Riksbyggen
Norrgård, Kalmar
Boendeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
69 st
Status
Planerat
Tillträde
Ej fastställt
Boyta
116 - 67 kvm
Pris
Från 4 390 000 kr
Avgift
Ej fastställt
Antal RoK
5

Om bostadenBilderDokumentKarta

Brf Fågelsången

Först ut i Kvarteret Tranan är Brf Fågelsången. På en plats som tidigare innehöll en bilverkstad och bensinpumpar kommer snart ett helt nytt kvarter att växa fram. Vi river det gamla och förvandlar platsen till ett attraktivt och hållbart bostadskvarter med trivsamma grönytor att vistas på. Kvarteret ligger centralt med gångavstånd till allt som Kalmar stad har att erbjuda.

Mer om bostäderna

Ett kvarter som tidigare kanske inte var så vackert att vila ögonen på, kommer vi att förvandla till en levande plats för människor att bo, leva och trivas på. I kvarteret Tranan planeras det för cirka 200 nya bostäder. Försäljningen kommer att ske i tre etapper, först ut blir Brf Fågelsången som ligger längst söderut mot Norra Vägen, här kommer det att bli cirka 76 lägenheter.

Kvarteret Tranan kommer erbjuda något för alla. Här planerar vi för såväl mindre och yteffektiva lägenheter till större bostäder för den stora, urbana familjen och givetvis också lägenheter för dig som drömmer om att lämna villalivet bakom dig och istället börja njuta av en skönare bekymmersfri tillvaro på ett stadsnära läge.


Dela
Intresseanmälan

I närheten finns
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!