Brf Eken - slutsåld

Ekebäckshöjd, Göteborg

Stena Fastigheter

Tillträde
Vår 2022
RoK
1–5
Antal hem
56
Kvm
35–111
Pris Mkr
2.3–5
Boendeform
Bostadsrätt

Högt uppe på höjden är läget fritt och utsikten fantastisk. I en första etapp, bygger Stena Fastigheter 56 bostadsrättslägenheter.

Flytta till en enklare vardag

Högt uppe på höjden är läget fritt och utsikten fantastisk. Med gångavstånd till de små gemytliga butikerna, surdegsbageri och restaurangerna i Majorna. Här är det enkelt att leva hållbart, både bil- och cykelpool kommer att finnas. Ta cykeln till Klippan eller Saltholmen, Påvelunds friluftsområde eller Slottsskogen. Göteborg ligger bara 15 min bort med bussen. 

Stena Fastigheter planerar att bygga bostadsrättslägenheter att... Läs mer

Flytta till en enklare vardag

Högt uppe på höjden är läget fritt och utsikten fantastisk. Med gångavstånd till de små gemytliga butikerna, surdegsbageri och restaurangerna i Majorna. Här är det enkelt att leva hållbart, både bil- och cykelpool kommer att finnas. Ta cykeln till Klippan eller Saltholmen, Påvelunds friluftsområde eller Slottsskogen. Göteborg ligger bara 15 min bort med bussen. 

Stena Fastigheter planerar att bygga bostadsrättslägenheter att längta hem till. Första etappen blir Brf Eken, med 56 ljusa bostadsrättslägenheter, 1-5 rok om 35-111 kvm, med planerad inflyttning våren 2022. I Ekebäckshöjd får du helt enkelt en enklare vardag!


Erbjudande

Köper du ett hem i brf Eken får du 12 månaders avgiftsfritt boende under kampanjperioden 12 december 2020 t o m 28 februari 2021*. Passa på att få pengar över till annat nyttigt eller roligt!

I Brf Eken bor du trivsamt med toppläge i Ekebäckshöjd. I moderna lägenheter och med alla bekvämligheter som du behöver för en enklare vardag. På den grönskande takparken kommer det att finnas enklare utegym och gemensamma odlingslådor, takparken– en perfekt plats för härliga grillkvällar med familj och vänner.

*Kampanjperioden gäller från 12 dec 2020 t o m 28 feb 2021, kampanjvärde 32 000 kr till 71 000 kr (exklusive varmvatten och hushållsel), erbjudandet gäller dig som tecknar dig för en lägenhet i brf Eken och dessutom tillträder bostaden. De fria månadsavgifterna ska beskattas vid försäljning av bostaden.

Låter det intressant? Tveka inte att boka en personlig visning med våra mäklare! För mer information och frågor vänligen kontakta våra mäklare


Ditt nya hem

Inredningen i Eken är klassisk, stilren och monokrom. Uttrycket är hållbart och tillbakalutat, en stil som passar alla oavsett om du väljer en smart tvåa eller en familjefyra. Addera personliga detaljer för att sätta din personliga prägel.

Lägenheterna är välplanerade och det finns gott om förvaringsmöjligheter, skjutdörrsgarderober eller klädkammare där du får bra överblick över dina kläder. Här får du plats för såväl prylar som din personliga inredning, och många vänner.


Ditt nya kvarter

Ekebäckshöjd har ett väldigt bra läge, högt uppe på höjden. Här finns en härlig blandning av människor – barnfamiljer, seniorer, unga och medelålders – som har generösa mötesplatser i sina kvarter. När du går in på innergårdarna och Fyrparken uppe på höjden är det som att komma in i din alldeles egna oas. Här finns redan idag soliga sittplatser, linbana och fotbollsplan för barnen och mycket grönska. Oavsett om du bara vill sitta ner och läsa en stund eller om barnen vill utforska lekplatserna. Ekebäckshöjd blir en plats där du gärna stannar upp och pratar några minuter med grannarna i tvättloungen eller uppe på takparken.

Det mesta du behöver i vardagen finns i Ekebäckshöjd. Samtidigt ligger Slottsskogen, Botaniska trädgården ett stenkast bort och samma sak med Majorna, Kungsladugård och Klippan med sina mysiga restauranger och butiker. Västerut är det nära cykelavstånd till klippor och bad.

Mataffär och gym 

Under 2021 flyttar ICA Nära och gymmet Puls & Träning in i nya lokaler i Ekebäckshöjd. ICA Näras butik har ett brett sortiment och erbjuder ett stort och varierat utbud av färdiglagade maträtter. Gymmet Puls & Träning öppnar sitt fjärde gym i Göteborg och erbjuder bland annat konditions- och styrketräningsmaskiner, träning med personlig tränare och bastu.

Lounge

I ett av husen i det gemensamma kvarteret där hyresrätterna byggs, kommer den gemensamma loungen ligga – Gemenskapen – en naturlig mötesplats som blir kvarterets hjärta. Ett gemensamt utrymme som både har service och blir till ett extra vardagsrum. En plats med fler funktioner än att tvätta dina kläder. Förutom moderna tvättmaskiner, strykmöjligheter och en verkstadshörna finns här plats att jobba, plugga och umgås med grannar och vänner.

Takpark

Ovanpå ett av husen där hyresrätterna byggs finns den gemensamma takparken. Här kan även du som bor i bostadsrätt umgås med vänner och grannar. Grilla, spela boule, läsa böcker, odla, gymma, sola eller ha picknick, till exempel. Takparken har en fantastiks utsikt.Dölj

I närheten finns

  • Förskola/Skola 140 m
  • Livsmedel 320 m
  • Cafe/restaurang 630 m

Dokument och länkar

Läs mer hos

Stena Fastigheter