Brf Blomma, etapp 3

Sjödalen, Huddinge

Ikano Bostad

Tillträde
Vår 2021
RoK
2–3
Antal hem
24
Kvm
44–75
Pris tkr
0–0
Boendeform
Bostadsrätt

I Brf Blomma bor du nära skogar och sjöar samtidigt som du smidigt tar dig till stan på 16 minuter.

Välkommen hem till Huddinge

Söder om Stockholm hittar du Huddinge, vars namn är fornnordiskt och betyder ’de som bor på udden’. Och det här är den bästa av uddar. I Brf Blomma bor du nära skogar och sjöar samtidigt som du smidigt tar dig till stan på 16 minuter.  

Snart säljstart!

Snart släpps den tredje etappen i populära Brf Blomma i Sjödalen. I etapp 3 hittar du 24 välplanerade lägenheter med 2-3 rum och kök. Perfekt för dig som söker ett bekvämt och prisvärt boende anpassat efter dina behov. Om du redan nu gör en intresseanmälan och blir medlem i Ikano Förmån (det är helt gratis), får du chansen att välja lägenhet först!

En lägenhet med plats

Kanske är Huddinges mest kvadratsmarta tvåa något för dig? På 44 kvadrat finns här plats för olika sätt att leva, olika sätt att bo. Med ett separat sovrum kan du anpassa lägenheten för stundens behov, eller varför inte ha ett smidigt sängskåp i köket? Och tänk att direkt mötas av en hall med praktisk förvaring och ett fullt utrustat badrum, för att senare gå vidare till vardagsrummet med sin öppna planlösning, funktionella inredning och moderna IKEA-kök. Lägg därtill en ljus inredning i kombination med stora fönsterpartier, som ger känslan av härlig grönska i hela lägenheten.

Nyproduktion nära Huddinge centrum

Brf Blomma ligger på Förrådsvägen/Lackerargränd, 10 minuters promenad från Huddinge centrum. Alltså tillräckligt nära för att du enkelt ska kunna utnyttja pendeltåget, restaurangerna och butikerna när du känner för det. Och tillräckligt långt bort för att du ska ha det lugnt och grönt hemma.

Vi vet att det är en stor sak att köpa ett nybyggt hem. Men hos oss är du aldrig ensam. Vi är med dig hela vägen.

Dokument och länkar

Läs mer hos

Ikano Bostad