Brf Blomma

Sjödalen, Huddinge

Ikano Bostad

Tillträde
Inflyttningsklart
RoK
1–4
Antal hem
77
Kvm
32–87
Pris Mkr
1.75–4.3
Boendeform
Bostadsrätt

Kanske är Huddinges mest kvadratsmarta tvåa något för dig? På 44 kvadrat finns här plats för olika sätt att leva, olika sätt att bo.

Välkommen hem till Huddinge

I Brf Blomma bor du nära skogar och sjöar samtidigt som du smidigt tar dig till stan på 16 minuter. Här hittar du bekväma, yteffektiva, lägenheter i Huddinges bästa läge. Kanske är Huddinges mest kvadratsmarta tvåa något för dig? På 44 kvadrat finns här plats för olika sätt att leva, olika sätt att bo. Det är dessutom inflyttning redan i slutet av januari... Läs mer

Välkommen hem till Huddinge

I Brf Blomma bor du nära skogar och sjöar samtidigt som du smidigt tar dig till stan på 16 minuter. Här hittar du bekväma, yteffektiva, lägenheter i Huddinges bästa läge. Kanske är Huddinges mest kvadratsmarta tvåa något för dig? På 44 kvadrat finns här plats för olika sätt att leva, olika sätt att bo. Det är dessutom inflyttning redan i slutet av januari 2021. 


Nyproduktion nära Huddinge centrum

Brf Blomma ligger på Förrådsvägen/Lackerargränd, 10 minuters promenad från Huddinge centrum. Alltså tillräckligt nära för att du enkelt ska kunna utnyttja pendeltåget, restaurangerna och butikerna när du känner för det. Och tillräckligt långt bort för att du ska ha det lugnt och grönt hemma.


Slipp budgivning

Här hittar du prisvärda lägenheter till fasta priser. Vi vet att det är en stor sak att köpa ett nybyggt hem. Men hos oss är du aldrig ensam. Vi är med dig hela vägen. 


Har du frågor eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan så blir du kontaktad av ansvarig mäklare.

Dölj

Dokument och länkar

Läs mer hos

Ikano Bostad