Brf Bergsjöbyn

Bergsjön, Göteborg

Egnahemsbolaget

Tillträde
Vinter 2020
RoK
2–4
Antal hem
64
Kvm
48–89
Pris Mkr
1–2
Boendeform
Bostadsrätt

Hej kompis! Kul att du hittat hit 😍. Om du vill veta mer, komma i kontakt med mäklare eller gå på visning - gör en intresseanmälan. Bums!😎

NYA BOSTADSRÄTTER I BERGSJÖN

I Bergsjön byggs ett helt nytt bostadsområde med en mix av hyres- och bostadsrätter. Här bygger vi 64 bostadsrättslägenheter fördelade på sju mindre loftgångshus med 8–12 lägenheter i varje hus. Husen är placerade på olika marknivåer och i varierade lägen kring den gemensamma gården, vilket skapar en trygg och mysig atmosfär och särskiljer sig från Bergsjöns befintliga bebyggelse. Lägenheterna är 2–4 rum och kök i storlekar mellan 48–89 kvm och har alla balkong eller uteplats. Det nya bostadsområdet ligger i ett lugnt och naturnära läge med smidiga kollektivförbindelser in till centrala Göteborg på bekvämt avstånd. Med spårvagn eller buss tar du dig enkelt in till city på drygt en halvtimme och bara tio minuters bilfärd bort hittar du Allums köpcenter och stormarknad. I närområdet finns också skolor och förskolor, apotek, mataffär och prisbelönad vårdcentral.

Mångsidigt läge

I Brf Bergsjöbyn bor du på skönt avstånd till mycket. Det närliggande Rymdtorget erbjuder det mesta du behöver för ett fungerande vardagsliv och snart kommer även ett nytt kulturhus stå klart här. Stadsdelen präglas av sina lummiga naturområden och vid Bergsjöns badplats väntar många sköna dopp och grillkvällar under sommarhalvåret. En liten bit utanför Bergsjön hittar du Kviberg med sitt breda utbud av aktiviteter med till exempel beachvolleyboll, skidåkning, klättring och hinderbana. Nära är det även till populära Gamlestadens trendiga kvarter.


Rundvandring i 3 rum och kök

Välkommen in i vår visningslägenhet! I Bergsjöbyn är du välkommen att boka in dig på visning i vår visningslägenhet på 3 rum och kök. Gör en intresseanmälan!

Du kan även ta en titt redan nu på hur ditt framtida hem kan komma att se ut! Klicka dig in till visningslägenheten här >>


Har du frågor eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan så blir du kontaktad av ansvarig mäklare.


Dokument och länkar

Läs mer hos

Egnahemsbolaget