Nya Boendet

Intresseanmälan

Brf Aulan, Vetenskapen

Svensk Fastighetsförmedling
Pedagogen Park, Mölndal
Boendeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
46 st
Status
Inflyttning inom 6 mån
Tillträde
Kvartal 3, 2023
Boyta
33 - 89 kvm
Pris
Från 1 940 000 kr
Avgift
Från 2 444 kr/mån
Antal RoK
1 - 4

Om bostadenBilderBostadsväljareDokumentKarta

Brf Aulan, Vetenskapen

Välkommen till Vetenskapen!Hemmen i kvarteret har trevliga generösa balkonger eller uteplatser mot den gröna gården. Inred med krukor, solstolar, en matplats och kanske egna tomatplantor eller en örtagård.

Mer om bostäderna

Här kan du njuta av ditt morgonkaffe eller kvällste tillsammans med din favoritpod. Kvarterets puts- och tegelfasad ger ett rustikt och klassiskt intryck och åldras vackert över tid.

En plats för avkopplingI ett nybyggt renoveringsfritt hem har du möjlighet att varva ner och njuta av det du tycker är viktigt och härligt i livet. Du kan ta del av naturen utanför knuten eller bjuda hem vänner istället för att spendera helgen på byggvaruhusen eller med målarpenseln i hand. Dessutom är det något speciellt med att vara den första som kliver över tröskeln till en helt ny bostad.

Rum för livets goda stunderDu kommer snart att upptäcka att den öppna och sociala planlösningen är perfekt för såväl långa middagar med vänner som lugna kvällar med familjen. Det finns gott om utrymme för en större matplats och du kan pyssla i köket medan du småpratar med gästerna i soffan.


Bostadsväljare
Dela
Intresseanmälan
Ring mig

I närheten finns

Cafe/restaurang
1 090 m

Livsmedel
1 330 m

Gym
1 670 m
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!