Brf Ättekroken

Kålltorp, Göteborg

Egnahemsbolaget

Tillträde
Vinter 2021
RoK
1–4
Antal hem
79
Pris tkr
0–0
Boendeform
Bostadsrätt

Med närhet till Munkebäcks Torg och naturområden ska vi bygga ca 60 bostadsrättslägenheter. Gör intresseanmälan och få en köplats till säljstarten.

NYA BOSTADSRÄTTSLÄGENHETER I KÅLLTORP

Just nu håller vi på att bygga nya bostadsrättslägenheter i Kålltorp, som ligger i stadsdelen Örgryte i östra Göteborg. Från det nya bostadsområdet vid Ättehögsgatan har du en kort promenad till Munkebäckstorget och cykelavstånd in till Göteborgs centrum. Här har du nära till naturområden som Delsjön, Skatås och Härlanda tjärn. Åt andra hållet hittar du handel och service vid Munkebäckstorget och både stormarknad och stort gym vid affärscentrat Torpavallen. Påfarten till E20 och Stockholm ligger också här, som en smidig möjlighet att snabbt komma ur eller in till staden. Självklart finns här också goda förbindelser till Göteborgs centrum från spårvagnshållplatsen Ättehögsgatan alldeles runt hörnet. På Ättehögsgatan kan du hitta både gemytlig trivsel, smidig vardag och ett behagligt lugn.

På Ättehögsgatan i Munkebäck bygger Egnahemsbolaget 79 bostadsrättslägenheter uppdelade på tre flerbostadshus. Bostäderna kommer att byggas i storlekarna 1-4 rum och kök.


Dokument och länkar

Läs mer hos

Egnahemsbolaget