Nya Boendet

Intresseanmälan
Visningshus finns!

Beteshagen

Fiskarhedenvillan Bostad
Alnö, Sundsvall
Boendeform
Äganderätt
Antal bostäder
6 st
Status
Inlyttningsklart
Tillträde
Inflyttningsklart
Boyta
136 kvm
Pris
Från 4 995 000 kr
Antal RoK
5

Om bostadenBilderLediga bostäderDokumentKarta

Beteshagen

På vackra Alnö med utsikt över Sundsvalls stadssilhuett bygger Fiskarhedenvillan Bostad nu småhus i sluttning ned mot vattnet. Husen är placerade för att medge bästa möjliga havsutsikt för alla boende i området. Dessutom är tomterna stora och området ligger avskilt längs en egen lokalgata utan genomfartstrafik. Ankarsvik ligger cirka sju kilometer från Alnöbron. Här finns förskola, goda grannar och fantastisk utsikt vid vattnet. Här är det också nära till allt vad Alnö har att erbjuda; utflyktsmål såsom Bänkåsvikens Strandbad, Restaurang Vindhem och Carlsvikspiren, eller servicen i Alnö Centrum med matbutik, vårdcentral, frisör, simhall och apotek. Och du kan enkelt ta dig in till centrala Sundsvall med bil eller buss. Men här, hemma med naturen inpå knuten, finner du ro och livskvalitet utöver det vanliga!

Mer om bostäderna

Här hittar du hem till arkitektritade villor i två plan med stor balkong i sydvästläge och egen carport i anslutning till huset.

Entréplanet bjuder in via en rymlig hall till ett öppet allrum - eller så parkerar du bilen i din carport och tar groventrén in genom husets privata delar med tvättstuga, sovrum, förråd samt WC/Dusch. En trappa upp öppnar sig husets hjärta; vardagsrum, matplats och kök i en öppen planlösning med höga fönster och utgång till stor balkong i sydvästläge. Dessutom finner du ett master bedroom med egen walk-in-closet samt ytterligare en WC/Dusch. Ett yteffektivt hus som ändå rymmer all önskvärd vardagslyx, helt enkelt. För att spegla det arkitektritade huset används genomgående moderna och stilsäkra materialval i en färgskala som harmonierar med landskapet.


Video
Dela
Intresseanmälan
Ring mig

I närheten finns
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!