Nya Boendet

Intresseanmälan

Avant

Sverigehuset
Lundbypark, Göteborg
Boendeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
86 st
Status
Inlyttningsklart
Tillträde
Kvartal 4, 2023
Boyta
31 - 101 kvm
Pris
Från 1 795 000 kr
Avgift
Från 2 224 kr/mån
Antal RoK
1 - 4

Om bostadenBilderBostadsväljareDokumentKarta

Avant

I dansens värld är Avant ett utryck för framåtriktning. Att leva är att vara i ständig rörelse, att vara i ständig förändring. Det gäller att dansa med, dansa vidare, låta sig fångas upp i rytmen, och utvecklas där man kan ta kommandot och föra. Just nu utvecklar Sverigehuset nya bostäder i Lundbypark, en plats som inbjuder till en aktiv livstil med närhet till både stad och natur.

Mer om bostäderna

DE GENOMTÄNKTA PLANLÖSNINGARNA I bostadsprojektet skapar härliga sociala ytor med plats att umgås, men också möjlighet att dra sig undan och och rå sig själv. Vita väggar, ekparkett och stora fönsterpartier skapar rymd och härligt ljusflöde, allt i ett hem med genomgående hög finish och känsla för detaljer.

1 ROK 31 KVM Här kan du dansa solo, i en etta som är både lätt att möblera, hålla ren och ställa undan saker i. För en extra svängom kan man ta några steg ut på balkongen som ligger i fritt och lugnt söder/västerläge.

DET VITA KÖKET ÄR KLASSISKT ELEGANT och ger rummet en luftig och ljus karaktär. Med en bänkskiva i mullvadsfärgat laminat och det vackra parkettgolvet i natur-ek blir köket bostadens naturliga samlingsplats i såväl vardag som fest och den perfekta bakgrunden till personliga inredningsdetaljer och köksutrustning.


Video
Video
Bostadsväljare
Dela
Intresseanmälan
Ring mig

I närheten finns

Livsmedel
1 780 m
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!