Avant

Lundbypark, Göteborg

Sverigehuset

Tillträde
Vinter 2022
RoK
1–4
Antal hem
46
Kvm
30.5–97.5
Pris Mkr
1.85–4.5
Boendeform
Bostadsrätt

Mot ett nytt hem och en ny framtid. Nu pågår försäljningen av första etappen i vårt nya kvarter Avant.

I dansens värld är Avant ett utryck för framåtriktning. Att leva är att vara i ständig rörelse, att vara i ständig förändring. Det gäller att dansa med, dansa vidare, låta sig fångas upp i rytmen, och utvecklas där man kan ta kommandot och föra. Just nu utvecklar Sverigehuset nya bostäder i Lundbypark, en plats som inbjuder till en aktiv livstil med närhet till både stad och natur. 

Inflyttning är beräknad från kvartal fyra 2022. Här finner du lägenheter... Läs mer

I dansens värld är Avant ett utryck för framåtriktning. Att leva är att vara i ständig rörelse, att vara i ständig förändring. Det gäller att dansa med, dansa vidare, låta sig fångas upp i rytmen, och utvecklas där man kan ta kommandot och föra. Just nu utvecklar Sverigehuset nya bostäder i Lundbypark, en plats som inbjuder till en aktiv livstil med närhet till både stad och natur. 

Inflyttning är beräknad från kvartal fyra 2022. Här finner du lägenheter från 1 rum och kök på 30,5 kvm upp till större 4:or på 97,5 kvm. Oavsett om ditt nästa steg är att flytta hemifrån, flytta ihop, flytta isär, flytta till större eller mindre, så hoppas vi att du kan hitta hem här.

I första etappen släpper vi 46 bostadsrätter i syd- och västläge med genomtänkta planlösningar, merparten med balkong eller uteplats i fritt läge. Runt hörnet ligger Ramberget och Keillers park, och med spårvagn tar du dig enkelt till city på bara nio minuter. Men redan utanför dörren finns det mesta du behöver som livsmedelsaffär, gym, bad, aktivitetsstråk, förskola, restauranger och kaféer. Och när det spritter i benen kan du ta en svängom på dansbanan på gården.

De genomtänkta planlösningarna i projektet skapar härliga sociala ytor med plats att umgås, men också möjlighet att dra sig undan och och rå sig själv. Vita väggar, ekparkett och stora fönsterpartier skapar rymd och härligt ljusflöde, allt i ett hem med genomgående hög finish och känsla för detaljer.


1 rok 30,5 kvm - En etta som bjuder upp

Här kan du dansa solo, i en etta som är både lätt att möblera, hålla ren och ställa undan saker i. För en extra svängom kan man ta några steg ut på balkongen som ligger i fritt och lugnt söder/västerläge.


2 rok 56 kvm - En tvåa för tango

Ta dig från hall via vardagsrum till kök i en enda lång svepande rörelse. Det kan du göra i den här tvåa med öppen planlösning. Eller slå dig ner på balkongen som är paraplydrinkskompatibel med sitt soliga söderläge. 


3 rok 64 kvm - Tretakts trea

Valsa runt i pyjamasen eller rocka morgonrocken hela arbetsdagen. Denna lägenhet har ett stort sovrum som ger plats för ett schysst hemmakontor. Här kommer ljus in från två väderstreck.


4 rok, 97,5 kvm - En fin fuldans fyra

Här kan hela familjen dansa små grodorna genom fyra rum och kök. I dessa gavelfyror har vi skapat plats för hela familjen, utan att kompromissa med de väl tilltagna ytorna för umgänge.

Centralt i hemmet har vi skapat ett allrum med plats för både matsal och vardagsrum, med maximalt ljusinsläpp. Köket är öppet ut mot allrummet; här finns balkongen i söderläge och plats för ett stort matbord. Samtliga vitvaror är i rostfritt och det finns gott om förvaring.


Ta en sväng om på gården

I kvarteret finns en gemensam sluten innergård med lekplats, utegym, planteringar och till och med en dansbana. Här finns alltså gott om sociala ytor för trevliga stunder med dina gamla vänner eller nya grannar. 


Co-working?

Det finns en gemensamhetsyta i grannkvarteret som kan nyttjas för co-working, umgänge, middagar och kalas. Här kommer även dina gäster kunna övernatta.


Det bästa läget?

Avant ligger på ett av centrala Hisingens bästa lägen. Här bor du öppet med fria siktlinjer och lummiga kolonilotter som närmsta granne och med ett vibrerande stadsliv precis runt hörnet. Till city rullar du enkelt ner med cykeln till Älvsnabben, eller hoppar på närmsta spårvagn. 

Service:

Avant ligger nära mycket som är bra att ha nära. Några bra grannar är:

Hemköp

Frisör/skönhetssalong

Restaurang

Gym

Butikslokal


Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Dölj

Dokument och länkar

Arkitekt

Bornstein Lyckefors Arkitekter

Läs mer hos

Sverigehuset