Nya Boendet

Intresseanmälan
Privat visning inom 48h

Arenan

BoKlok
Odenvallen, Östersund
Boendeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
36 st
Status
Inlyttningsklart
Tillträde
Kvartal 2, 2023
Boyta
31 - 85 kvm
Pris
Från 950 000 kr
Avgift
Från 2 805 kr/mån
Antal RoK
1 - 4

Om bostadenBilderBostadsväljareDokumentKarta

Arenan

På centralt belägna Odenvallen i Östersund, med närhet till service, natur och olika aktiviteter finner du BoKlok Arenan, som består av två fyravåningshus. De flesta bostäderna ligger i ett fantastiskt sydvästläge med kvällssol på uteplatsen. Bottenvåningarna har stora altaner med plats för umgänge och övriga våningar har trevliga och mysiga balkonger. På den gröna innergården finner du bland annat en pergola att samlas och umgås kring med dina goda grannar eller vänner, och för de minsta finns en sandlåda.

Mer om bostäderna

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tycker vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa på balkongen eller altanen. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar.

Precis nedanför tomten finns en busshållplats med förbindelser direkt in till stan på cirka 10 min. För dig som tänker lite extra på miljön finns det bra gång- och cykelvägar i flera riktningar i direkt kontakt med bostadsområdet. För dig med elbil så ligger Jämtkraft Charing station bara på andra sidan gatan.

Fyll i formuläret så sparar vi dina uppgifter i vårt kundregister och håller dig informerad. Var noga med att ange rätt e-post och mobilnummer så att du inte missar viktig information. Detta är alltså inte en bokning av en bostad eller bindande anmälan.


Solstudie
Bostadsväljare
Dela
Intresseanmälan
Ring mig

I närheten finns

Gym
750 m

Cafe/restaurang
780 m

Kollektivtrafik
1 270 m
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!