Nya Boendet

Intresseanmälan

Brf Annebergsgläntan

Solvinkeln Fastigheter
Hammarö, Karlstad
Boendeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
33 st
Status
Inlyttningsklart
Tillträde
Inflyttningsklart
Boyta
125 - 131 kvm
Pris
Från 2 995 000 kr
Avgift
Från 4 950 kr/mån
Antal RoK
5

Om bostadenBilderBostadsväljareDokumentKarta

Brf Annebergsgläntan

En glänta att kalla hemma. Ibland dyker de upp. Guldlägena i livet. Det här är ett av dem. Nu har du chansen att förverkliga din dröm om ett radhus på natursköna Anneberg i Hammarös vackra skärgård. På strålande läge nära naturen och staden växer Annebergsgläntan fram. Det är ett familjevänligt kvarter där barnen springer fritt mellan husen och grannarna hälsar glatt på varandra. Här planerar vi 33 radhus med egen trädgård alldeles intill skogsbrynet. Låt framtiden ta plats!

Mer om bostäderna

Husen i kvarteret Annebergsgläntan har en klassisk och tidlös arkitektur. Varje huslänga får sin egen detalj som skapar karaktär och variation – i kulör, nivåskillnad eller förskjutning i fasaden. Oavsett vilken hustyp du väljer får du ett hem som karakteriseras av generösa ytor och fina ljusinsläpp. Stora helglasade fönster blickar ut mot trädgårdens grönska.

Vi har inrett ditt nya hem i en ljus och skandinavisk stil med gedigna materialval. Köket är utrustat med snygga bekvämligheter som integrerad diskmaskin och rostfria vitvaror. Luckorna har en ljus kulör och svarta handtag med läderdetalj som bryter av och ger karaktär.


Bostadsväljare
Dela
Intresseanmälan
Ring mig

I närheten finns

Cafe/restaurang
1 110 m
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!