Nya Boendet

Intresseanmälan

Brf Allerum

Panghus
Allerum, Helsingborg
Boendeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
18 st
Status
Snart säljstart
Tillträde
Kvartal 1, 2025
Boyta
132 - 135 kvm
Pris
Från 2 795 000 kr
Avgift
Från 5 495 kr/mån
Antal RoK
4 - 5

Om bostadenBilderDokumentKarta

Brf Allerum

Nyproducerade hus med sällan skådad standard, arkitektur och med solceller! Redan till våren 2025 finns möjlighet att bo och leva i naturfina Allerum. Denna lilla ort, 10min från Helsingborg, ligger inbäddad i det böljande landskapet, erbjuder en fridfull tillflyktsort från stadens puls och är samtidigt rikt på historia och naturskönhet.

Mer om bostäderna

Längst vidsträckta fält och lummiga skogar skapas en känsla av lugn och stillhet. De vackra, traditionella skånska husen, ofta med halmtak och målade i jordnära färger, kantar de smala vägarna som slingrar sig genom byn. Här kombineras historia samt kultur med naturskönhet och en varm gemenskap, vilket gör varje vistelse till en minnesvärd upplevelse!.

Husmodellerna som erbjuds är friliggande villor om 135 kvm, samt parhus om 132 kvm. Båda husmodellerna optimalt planerade med luftiga, öppna planlösningar och stora fönsterpartier - vackert formspråk och stilren utformning.

Nyproduktion med design, kvalité och standard utöver det vanliga, solcellspaneler och BRF med sund kalkylränta! Hus med ett tydligt uttryck och en design med stark karaktär. Bostadsrättsförening med 18 friliggande villor/parhus uppförs i ett mycket attraktivt område med direkt närhet till allt du behöver.


Dela
Intresseanmälan

I närheten finns

Livsmedel
1 760 m
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!