Agnes - Slutsåld!

Fruängen, Stockholm

Åke Sundvall

Tillträde
Inflyttningsklart
RoK
1–6
Antal hem
45
Kvm
41–130
Pris Mkr
2.48–6.7
Boendeform
Bostadsrätt

Modern design i Fruängens grönskande 50-tals idyll

Tronande uppe på en höjd, på toppen av Agnes Lagerstedts gata kommer inom kort Brf Agnes att ta form med soldränkta balkonger och milsvid utsikt. I ett svårslaget läge bara ett stenkast från Fruängens tunnelbanestation bygger Åke Sundvall fyrtiofem moderna, välplanerade och stilsäkra bostadsrätter varierande mellan 1-6 rum och kök.

I närområdet väntar lummiga löpstigar som löper genom härliga parkområden och förbi trolska sjöar. Precis runt hörnet ligger citynära Fruängens centrum med dess rika serviceutbud och storstadens nöjen bara några få tunnelbanestationer bort.

Brf Agnes med sina 45 bostadsrätter har ritats av Södergruppen arkitekter baserat på en ursprunglig gestaltningside framtagen av Utopia arkitekter. Det kommer att bli ett modernt boende med en arkitektur som utmärker sig. Ett hem där du även kan välja vilken stil du vill ha inne i lägenheten. I köket kan du till exempel välja mellan tre olika stilar; grönt, grått eller vitt som noga kombinerats med olika stänkskydd och köksbänkar. Vilken stil passar dig?

Föreningen accepterar juridisk person som medlem och andrahandsuthyrning tillåtes.


Flytta in i Agnes – inrett och klart

I Januari 2020 flyttade kunderna in i Brf Agnes, Fruängens pärla som tronar uppe på höjden, ett stenkast från tunnelbanan. I projektet har vi även två helt färdiginredda tvåor. 

Den ena lägenheten har inretts av IKEA enligt konceptet Conscious Living, i vilket alla produkter ska bidra till en mer hållbar konsumtion. Konceptet har skapats exklusivt för Agnes och uppgiften för IKEA var att hitta en stilfull inredning på liten yta med stort hållbarhetsfokus. Denna lägenhet har nu blivit såld! Grattis till dig som fått denna lägenhet!

Den andra lägenheten har inredningsdesignern Fredrik Karlsson satt sin prägel på. Med hjälp av handplockad vintage, gedigna materialval och oväntade kontraster har han skapat ett dynamiskt och levande hem – klart att flytta in i.
Dokument och länkar

Arkitekt

Södergruppen arkitekter

Läs mer hos

Åke Sundvall